Pihasuunnittelussa me InnoGreenillä ratkaisemme mahdolliset pulmat ja toteutamme toiveesi ulkoalueista alusta loppuun. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia työn tuloksista ja kauniista piha-alueesta.

Turvallisesti ja järkevästi rakennetusta pihasta on iloa pitkään. Haluammekin rakentaa toimivia ulko-alueita, jotka paitsi näyttävät käyttäjältään, ovat myös mahdollisimman luonnonmukaisia. Erityisosaamisemme kuuluukin luonnonmukaisten pihojen, niittyjen sekä ulkoviherseinien suunnittelu ja rakentaminen. Lisäksi hyvin suunniteltu piha on myös vaivattomampi ylläpitää ja se kestää aikaa sekä säilyttää loistonsa.

Autamme kaikessa suunnittelusta toiveiden selkeyttämiseen ja toteuttamiseen

Pihan tulee näyttää ja tuntua käyttäjältään. Suunnittelu alkaa pihakäynnistä, jolloin tutustutaan pihaan, sen käyttäjiin ja käydään läpi ulkoalueisiin liittyvät toiveet sekä tehdään tarvittavat mittaukset. Joskus toiveet ja tarpeet eivät ole täysin vielä selvillä, ja siksi autammekin tulevan pihan ideoinnissa. Ideointi saattaa lähteä liikkeelle yksittäisestä toiveesta, kuten katoksesta tai vesielementistä, josta lähdemme sitten hahmottelemaan kokonaisuutta.

Ulkoalueille voidaan suunnitella erilaisia funktioita, kuten alueita rauhoittumiselle, työskentelylle tai ajanviettoon muuten vain. Mikäpä olikaan tarpeesi, siihen löytyy meiltä ratkaisu. Lisäksi suunnittelussa mietimme muun muassa materiaaleja, kasvivalintoja, kulun ohjausta, pihan hoitoa ja huoltoa sekä valaistusta. Suunnittelemme pihasi turvalliseksi, ympärivuotiseksi ja viihtyisäksi sekä helpoksi huoltaa ja ylläpitää.

Palveluun liittyvät referenssit

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

Biodiversiteetin tukeminen tuotekehityksen lähtökohtana

17.06.2024

Biodiversiteetti eli luonnon monimuotoisuus tarkoittaa elämän moninaisuutta ympäristössämme. Siihen lukeutuvat kaikki elämänmuodot maaperän mikrobeista kasveihin ja eläimiin. Biodiversiteetin vaaliminen on osa InnoGreenin strategiaa ja yksi tuotekehityksemme tärkeimmistä lähtökohdista. 

Parkly x InnoGreen – vehreitä urbaaneja tiloja yhdessä

30.11.2023

Modulaarisista ja monikäyttöisistä kaupunkikalusteistaan tunnettu Parkly sekä viherseinistään ja -toteutuksistaan tunnettu InnoGreen luottavat yhteistyön voimaan, kun tavoitteena on luoda viihtyisämpiä urbaaneja tiloja. Yhteistyötä on tunnusteltu erilaisten kokeilujen puitteissa jo hyvän aikaa. Nyt on tullut aika virallistaa yhteistyö ja tuoda yhteiset ratkaisut saataville entistä helpommin.

InnoGreenin viherratkaisut tuovat kaupunkeihin viihtyisyyttä, yhteisöllisyyttä sekä laittavat melun kuriin

12.09.2023

InnoGreen kehittää ainutlaatuisia ratkaisuja vihreämpien tulevaisuuden kaupunkien puolesta. Urbaanilla vihreydellä viitataan kaupunkivihreään – kaikkeen vihreyteen mitä kaupungeissa on. InnoGreenin innovaatioiden, kuten viherpysäkin, avulla vihreys voidaan tuoda uusin lokaatioihin ja jo rakennetuille pinnoille sen sijaan, että vihreys rajoittuisi vain puistoihin.

Ota yhteyttä

Miia Kujala

Miia Kujala

Myynti

050 401 7891

Johanna Murto

Johanna Murto

Myynti & Hallinto

050 431 5422

Ulkoalueiden palvelut