Pihasuunnittelussa me InnoGreenillä ratkaisemme mahdolliset pulmat ja toteutamme toiveesi ulkoalueista alusta loppuun. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia työn tuloksista ja kauniita piha-alueesta.

Turvallisesti ja järkevästi rakennetusta pihasta on iloa pitkään. Haluammekin rakentaa toimivia ulko-alueita, jotka paitsi näyttävät käyttäjältään, ovat myös mahdollisimman luonnonmukaisia. Erityisosaamisemme kuuluukin luonnonmukaisten pihojen, niittyjen sekä ulkoviherseinien suunnittelu ja rakentaminen. Lisäksi hyvin suunniteltu piha on myös vaivattomampi ylläpitää ja se kestää aikaa sekä säilyttää loistonsa.

Autamme kaikessa suunnittelusta toiveiden selkeyttämiseen ja toteuttamiseen

Pihan tulee näyttää ja tuntua käyttäjältään. Suunnittelu alkaa pihakäynnistä, jolloin tutustutaan pihaan, sen käyttäjiin ja käydään läpi ulkoalueisiin liittyvät toiveet sekä tehdään tarvittavat mittaukset. Joskus toiveet ja tarpeet eivät ole täysin vielä selvillä, ja siksi autammekin tulevan pihan ideoinnissa. Ideointi saattaa lähteä liikkeelle yksittäisestä toiveesta, kuten katoksesta tai vesielementistä, josta lähdemme sitten hahmottelemaan kokonaisuutta.

Ulkoalueille voidaan suunnitella erilaisia funktioita, kuten alueita rauhoittumiselle, työskentelylle tai ajanviettoon muuten vain. Mikäpä olikaan tarpeesi, siihen löytyy meiltä ratkaisu. Lisäksi suunnittelussa mietimme muun muassa materiaaleja, kasvivalintoja, kulun ohjausta, pihan hoitoa ja huoltoa sekä valaistusta. Suunnittelemme pihasi turvalliseksi, ympärivuotiseksi ja viihtyisäksi sekä helpoksi huoltaa ja ylläpitää.

Palveluun liittyvät referenssit

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

InnoGreenin viherratkaisut tuovat kaupunkeihin viihtyisyyttä, yhteisöllisyyttä sekä laittavat melun kuriin

12.09.2023

InnoGreen kehittää ainutlaatuisia ratkaisuja vihreämpien tulevaisuuden kaupunkien puolesta. Urbaanilla vihreydellä viitataan kaupunkivihreään – kaikkeen vihreyteen mitä kaupungeissa on. InnoGreenin innovaatioiden, kuten viherpysäkin, avulla vihreys voidaan tuoda uusin lokaatioihin ja jo rakennetuille pinnoille sen sijaan, että vihreys rajoittuisi vain puistoihin.

Kokeilussa vehreä meluseinäke

04.07.2023

Melu on todellinen haitta monessa kaupungissa. Siksi me InnoGreenillä olemme mukana Helsingin kaupungin kokeilussa, jossa etsitään uusia, parempia ja ennen kaikkea vihreämpiä ratkaisuja melusaasteen taklaamiseen. Melua vastaan taistellaankin kesällä 2023 Erottajanaukiolla vehreän meluseinäkkeen keinoin. 

Palveluna vihreys – vaivatonta piristystä urbaaniin ympäristöön

16.05.2023

InnoGreenin viherpysäkki tuo vihreyden keskelle kaupunkia. Pysäkkiä voidaan muokata toiveiden mukaan ja sen rakentaminen onnistuu mihin vain. Kaikista suurin viherpysäkin hyöty on kuitenkin sen vaivattomuus – tarjoamme viherpysäkin palveluna, jossa hoidamme sen rakentamisen, ylläpidon ja talvikaudeksi varastoinnin. Kuulostaa hyvältä, eikö vain?

Ota yhteyttä

Miia Kujala

Miia Kujala

Myynti

050 401 7891

Johanna Murto

Johanna Murto

Myynti

050 431 5422

Ulkoalueiden palvelut