InnoGreenin blogi

Biodiversiteetin tukeminen tuotekehityksen lähtökohtana

17.06.2024

Biodiversiteetti eli luonnon monimuotoisuus tarkoittaa elämän moninaisuutta ympäristössämme. Siihen lukeutuvat kaikki elämänmuodot maaperän mikrobeista kasveihin ja eläimiin. Biodiversiteetin vaaliminen on osa InnoGreenin strategiaa ja yksi tuotekehityksemme tärkeimmistä lähtökohdista. 

Viihtyisyyden lähettiläs – Leena Kinnusen uratarina InnoGreenillä

30.05.2024

Runsautta, vastuullisuutta ja helppoutta. InnoGreenin vihersuunnittelija ja vihersisustuksen myyjä Leena Kinnunen kertoo hypystään vihreyden puolelle sekä mitä vihersisustukselta odotetaan nyt. 

Vielä ehdit tilata kausikasvit kesäksi

06.05.2024

Unohtuiko tilata kausikasvit? Vielä ei ole myöhäistä. Kausikasvit tekevät sisäänkäynneistä kutsuvia ja ulkotiloista viihtyisiä sekä ihmisille että pörriäisille. Me InnoGreenillä suunnittelemme, istutamme ja hoidamme näyttävät kausikasvit niin kertaluontoisesti kuin ympärivuotisestikin.

Tiedote: InnoGreen osti vihersuunnitteluyritys Luvin

02.05.2024

Tiedote 2.5.2024Vihersisustusalan edelläkävijä InnoGreen on ostanut vihersuunnitteluun erikoistuneen Luvin. Luvin liiketoiminta siirtyi InnoGreenille 1.5.2024. Yrityskaupan myötä InnoGreenin asema Suomen markkinajohtajana ja vihersisustuksen edelläkävijänä vahvistuu entisestään. 

Asennus tekee suunnitelmista totta – Teijo Tiaisen uratarina InnoGreenillä

22.04.2024

Puutarha-alalla, viherrakentamisessa ja vihersisustuksen parissa monenlaisissa liemissä keitetty Teijo Tiainen haki InnoGreenille töihin lähes 7 vuotta sitten huomattuaan yrityksen erilaisuuden alan muihin toimijoihin verrattuna.

Suosi kotimaista – vihersisusta Koivulla

11.04.2024

Juuri nyt on erityisen tärkeää suosia suomalaista. Myös tiukalla budjetilla. Kun investointeja on harkittava tarkkaan, korostuu entisestään, millaisia hankintoja tehdään ja mistä. Nopeasti ajateltuna, voisi kuvitella, että tiukassa tilanteessa halvin olisi paras valinta. Tähän illuusioon on helppo hairahtaa etenkin vihersisustuksen osalta.

Töihin InnoGreenin pihatiimiin – Puutarhuri ja kesätyöntekijä pihan ylläpitoon ja kausikasvi-istutuksiin

19.03.2024

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle, huhti-lokakuulle 2024, puutarhuria tai puutarha-alalta pitkän kokemuksen omaavaa henkilöä sekä alasta kiinnostunutta tai uransa alussa olevaa kesätyöntekijää.

Töihin InnoGreenille – etsimme viherkasvihuoltajia kesätöihin

12.03.2024

Unelmatyö kesäksi? Etsimme juuri nyt joukkoomme viherkasvihuoltajia kesäkaudeksi.