oodi bucida buceras innogreen puut
Suuret Sarviketapanit vangitsevat katseen keskustakirjasto Oodissa.

Vihersuunnittelu

Vihersuunnittelussa viemme luovan visiosi käytäntöön. Suunnittelemme vihreyttä muun muassa toimitiloihin, myymälöihin, edustustiloihin sekä persoonallisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin. Suunnitelmasta hyötyvät myös arkkitehdit sekä rakennuttajat. Mahdollisimman näyttävä ja viimeistelty lopputulos saadaan, kun vihersuunnitelma laaditaan hyvissä ajoin suunnittelutyön edetessä.

Vihersuunnittelu sisältää:

  • Suositukset kasvivalinnoista tila, huolto ja ylläpito huomioiden
  • Kasvien sijoittelu: tilan käyttö, brändi, ekologisuus ja viihtyisyys
  • Ruukkujen ja viherkasvien oikeanlainen suhde, kuten ruukkujen sekä kasvien oikea koko, turvallisuus ja tilaan sopivuus
  • Toteutussuunnitelma, työohje ja tarvittaessa piirustukset mittatilausratkaisuille
  • Lisäksi saat uusia ideoita sekä sparrausta ja tukea visioillesi

Vihersuunnitteluun sisältyy alkukartoitus, luonnosehdotus, lopullinen toteutussuunnitelma sekä työselostus havainnekuvineen. Kokonaisvaltaisen suunnitelman avulla saat pyydettyä tarkan kustannuslaskelman vihersisustuksen toteuttamiselle.

Kysy lisää vihersuunnittelusta: myynti@innogreen.fi

Viherseinät

innogreen kaari viherseinät
Näyttävät viherseinät ohjaavat kävijöitä Kauppakeskus Kaaren toiseen kerrokseen.

Olemme kehittäneet markkinoiden monipuolisimmat kasviseinät, jotka räätälöimme tarpeidesi mukaan. Toteutamme suuria ja näyttäviä viherseiniä aidoista kasveista, trendikkäitä ja pitkäikäisiä sammalseiniä ja vaativimpia olosuhteita kestäviä silkkikasviseiniä. Viherseinän muoto, mahdollinen sisustukseen integroiminen sekä kasvivalinnat tehdään toiveidesi mukaan.

Lue lisää viherseinistämme

Viherkasvit

Ruukkukasveja, puita, amppeleita, pientä, suurta - sinun tilaasi juuri sopivaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan ja istuttaa viherkasvit tiloissamme ennen kuin ne toimitetaan perille. Istutuksessa teemme ruukuista vesitiiviitä, minkä jälkeen valitsemme kasvualustan asiakkaan toiveiden ja kasvin luonnollisen ympäristön mukaan sekä viimeistelemme pinnan.

Silkkikasvit

Toisinaan silkkikasvi voi olla perusteltu valinta. Tilan lämpö-, valo- ja käyttöolosuhteet vaikuttavat kasvivalintoihin. Haastavimmissakin tiloissa voidaan nauttia vihreydestä, kun tarpeen tullen hyödynnetään aitoja kasveja muistuttavia silkkikasveja. Silkkikasveista voidaan rakentaa myös suurempia elementtejä, kuten silkkikasviseiniä.

Viherkasvihuolto

Vihersisustus, InnoGreen / Birka
Aurinkokannella sijainneen baaritiskin alaosaan asennettiin silkkikasveja tuomaan lisää vihreyttä.

Haluamme vihersisustuksesi olevan vihreä. Siksi viherkasvihuollostamme vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme tai tarkkaan valikoitu alan ammattilainen alihankkijana. Hoidamme myös kausikasvien istutukset ja vuosittaiset perushuollot.