Vihersisustuksessa käytettävät elementit valitaan tilan tunnelman ja käyttäjien mukaan; ruukkukasveja, viherseinää tai jotain aivan muuta. Jokainen suunnittelemamme vihersisustus on ainutlaatuinen tilaa ja toiveita kunnioittaen.

oodi bucida buceras innogreen puut
Suuret Sarviketapanit vangitsevat katseen keskustakirjasto Oodissa.

Vihersuunnittelu

Vihersuunnittelussa viemme luovan visiosi käytäntöön. Suunnittelemme vihreyttä muun muassa toimitiloihin, myymälöihin, edustustiloihin sekä persoonallisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin. Suunnitelmasta hyötyvät myös arkkitehdit sekä rakennuttajat. Mahdollisimman näyttävä ja viimeistelty lopputulos saadaan, kun vihersuunnitelma laaditaan hyvissä ajoin suunnittelutyön edetessä.

Vihersuunnittelu sisältää:

  • Suositukset kasvivalinnoista tila, huolto ja ylläpito huomioiden
  • Kasvien sijoittelu: tilan käyttö, brändi, ekologisuus ja viihtyisyys
  • Ruukkujen ja viherkasvien oikeanlainen suhde, kuten ruukkujen sekä kasvien oikea koko, turvallisuus ja tilaan sopivuus
  • Toteutussuunnitelma, työohje ja tarvittaessa piirustukset mittatilausratkaisuille
  • Lisäksi saat uusia ideoita sekä sparrausta ja tukea visioillesi

Vihersuunnitteluun sisältyy alkukartoitus, luonnosehdotus, lopullinen toteutussuunnitelma sekä työselostus havainnekuvineen. Kokonaisvaltaisen suunnitelman avulla saat pyydettyä tarkan kustannuslaskelman vihersisustuksen toteuttamiselle.

Kysy lisää vihersuunnittelusta: myynti@innogreen.fi

Viherseinät

innogreen kaari viherseinät
Näyttävät viherseinät ohjaavat kävijöitä Kauppakeskus Kaaren toiseen kerrokseen.

Olemme kehittäneet markkinoiden monipuolisimmat kasviseinät, jotka räätälöimme tarpeidesi mukaan. Toteutamme suuria ja näyttäviä viherseiniä aidoista kasveista, trendikkäitä ja pitkäikäisiä sammalseiniä ja vaativimpia olosuhteita kestäviä silkkikasviseiniä. Viherseinän muoto, mahdollinen sisustukseen integroiminen sekä kasvivalinnat tehdään toiveidesi mukaan.

Lue lisää viherseinistämme

Viherkasvit

Ruukkukasveja, puita, amppeleita, pientä, suurta - sinun tilaasi juuri sopivaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan ja istuttaa viherkasvit tiloissamme ennen kuin ne toimitetaan perille. Istutuksessa teemme ruukuista vesitiiviitä, minkä jälkeen valitsemme kasvualustan asiakkaan toiveiden ja kasvin luonnollisen ympäristön mukaan sekä viimeistelemme pinnan.

Silkkikasvit

Toisinaan silkkikasvi voi olla perusteltu valinta. Tilan lämpö-, valo- ja käyttöolosuhteet vaikuttavat kasvivalintoihin. Haastavimmissakin tiloissa voidaan nauttia vihreydestä, kun tarpeen tullen hyödynnetään aitoja kasveja muistuttavia silkkikasveja. Silkkikasveista voidaan rakentaa myös suurempia elementtejä, kuten silkkikasviseiniä.

Viherkasvihuolto

Vihersisustus, InnoGreen / Birka
Aurinkokannella sijainneen baaritiskin alaosaan asennettiin silkkikasveja tuomaan lisää vihreyttä.

Haluamme vihersisustuksesi olevan vihreä. Siksi viherkasvihuollostamme vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme tai tarkkaan valikoitu alan ammattilainen alihankkijana. Hoidamme myös kausikasvien istutukset ja vuosittaiset perushuollot.

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

Voiko viherseinän avulla suodattaa mikromuoveja hulevedestä?

04.01.2021

InnoGreen selvittää parhaillaan, miten tehokkaasti hulevettä voidaan suodattaa puhtaaksi mikromuoveista viherseinän avulla. Tutkimusta varten Helsingin Konalaan on pystytetty modulaarinen viherseinä, johon ohjataan Kehä I:ltä valuvat hulevedet. Tutkimus on yksi Itämerihaasteen nopeista kokeiluista.

Tulevaisuuden toimitila on muuntautuva, innostava ja vihreä

10.12.2020

Poikkeuksellinen vuosi 2020 on saanut monet yritykset pohtimaan toimitilojensa merkitystä uudella tavalla. Etätyö ja kotona vietetyt työtunnit ovat varmasti saaneet myös työntekijät arvostamaan yhteisiä työskentelytiloja eri tavalla kuin aikaisemmin. Mutta mitkä asiat korostuvat tulevaisuuden toimistoissa? Yhteistyökumppanimme, suunnittelutoimisto Scope Designin toinen perustaja Eeva Mankinen valotti meille näkemyksiään tulevaisuuden toimitiloista.  

Kolme asiaa, jotka viherseinä saa aikaan työpaikalla

13.10.2020

Hakeudumme mieluusti luonnon läheisyyteen. Luonto ja kasvit virkistävät ja vaikuttavat positiivisesti niin fyysiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiimme. Listasimme kolme konkreettista asiaa, joita työpaikalla tapahtuu, kun tilaan tuodaan vihreyttä kasviseinän avulla.  

Yhteystiedot

Kirsi Hänninen

Kirsi Hänninen

Vihersisustus

040 451 6565

Sami Vainionpää

Sami Vainionpää

Vihersisustus

050 566 6566

Sandra Halme

Sandra Halme

Vihersisustus

050 543 7035

Anne Ollila

Anne Ollila

Tampere & muu Suomi

050 569 5262

Lasse Ruohomäki

Lasse Ruohomäki

Turku & muu Suomi

040 012 3565