Ruukku on kasvin koti 

Vihersisustus luo tunnelmaa. Kasvien lisäksi tärkeä osa vihersisustuksen suunnittelua on ruukkujen valinta. Ruukut voivat olla näyttäviä tai elekieleltään neutraaleja toivotun ilmeen mukaisesti. Ruukun tehtävänä on ennen kaikkea olla kasville pitkäaikainen ja turvallinen koti.

Ruukkujen suhteen olemme yhtä tarkkoja kuin kasvienkin. Sopiva ruukku on asianmukaisesti vesieristetty, tukeva ja riittävän suuri kasville olla ja kukoistaa. Lisäksi haluamme varmistaa, että käyttämämme ruukut täyttävät korkean laadun kriteerit ja ovat nopeasti sekä varmasti saatavilla.

Helpottaaksemme täydellisen ruukun löytämistä, olemme koonneet suosikkimme kuvastoksi. Kyseessä on pohjoismaisessa yhteistyössä koottu valikoima ruukkuja, joita yhdistää pohjoismainen design, turvallisuus, kestävyys ja parempi saatavuus. Suurin osa ruukuistamme sijaitsevat välivarastossamme Tanskassa, josta toimitus Suomeen käy jopa viikossa. 

Selaile siis huoletta. Saatat löytää etsimäsi.

Lataa kuvasto tästä

Etsimässä jotain aivan ainutlaatuista? Mikäli kuvaston ruukuista ei tällä kertaa löytynyt sopivaa vaihtoehtoa, voit kuvailla meille toiveesi ja etsimme tai tarpeen mukaan teetämme erikoistarpeeseesi sopivan ruukun. Ota yhteyttä myynti@innogreen.fi.

Ota yhteyttä

Katja Kankkunen

Katja Kankkunen

Asiakasvastaava, Vihersisustus, Itä-Suomi

050 472 2986

Kirsi Hänninen

Kirsi Hänninen

Vihersisustus

040 451 6565

Sami Vainionpää

Sami Vainionpää

Myyntijohtaja

050 566 6566

Liivika Korkalo

Liivika Korkalo

Vanhempainvapaalla

Anne Ollila

Anne Ollila

Vihersisustus, Tampere ja muu Suomi

050 569 5262

Vihersisustuspalvelut