Koivu-sarjan tuotteissa yhdistyvät ensiluokkainen suomalainen puumuotoilu ja funktionaalisuus. Tuoteperheen ruukut, tilanjakajat, taulut ja viherseinät tehdään tilauksesta ja ne on suunniteltu sekä valmistettu Suomessa suomalaisesta koivuvanerista.

Ota yhteyttä


Kauneuden ja funktionaalisuuden liitto

Koivu on suomalaisen puumuotoilun taidonnäyte, joka kestää aikaa ja katseita. Se edustaa kestävämpää viheralaa ja on tiedostavan sisustajan valinta. Ajaton muotoilu tekee Koivu-tuotteista sopivia monenlaiseen tilaan ja tunnelmaan, sekä erilaisten tuotteiden kirjo tarjoaa monenlaisia ratkaisuja.

Innogreen04

Vastuullista vihersisustamista Koivu-ruukuilla

Kaikki lähti liikkeelle Koivu-ruukuista, joiden taustalla oli tahto luoda kestävämpiä vihersisustusratkaisuja. Vaadimme ruukuiltamme muutakin kuin kauniin ulkonäön – niiden tulee olla turvallisia, vakaita sekä valmistettu ja kuljetettu kestävän kehityksen mukaisesti, ympäristö ja sosioekonominen vastuullisuus huomioiden. Kun arvoihimme sopivaa kumppania ei tuntunut löytyvän, jäi jäljelle vain yksi vaihtoehto: Ruukut täytyisi tehdä itse.

Ensimmäiset Koivu-ruukut valmistuivat keväällä 2022 ja iloksemme ne otettiin lämmöllä vastaan. Koivu-tuoteperhe laajeni syksyllä 2023 suuren suosion myötä ja nyt ruukkujen lisäksi saatavilla on vihersisustusta monipuolistavat sammal- ja jäkälätaulut, tilanjakajaruukku sekä koivurunkoinen viherseinä.

Koivu-tuotteet on suunniteltu sekä valmistettu Suomessa suomalaisesta koivuvanerista yhteistyössä paikallisten pientuottajien ja puunkäsittelyn ammattilaisten kanssa. Tuotteet valmistetaan vain tilauksesta, jolloin yksikään ruukku ei mene hukkaan. Lisäksi matka kotimaiselta tehtaalta kohteeseen on varsin lyhyt.

innogreen koivu ruukut asetelma

Koivu-perheen jäsenet esittelyssä

Ruukut

Koivu-ruukkusarjasta löydät erikokoisia ruukkuja, jotka esimerkiksi sekä sopivat tilanjakajiksi että toimivat myös yksittäisinä ruukkuina ja ruukkuasetelmina. Voit valita ruukut tassuilla, renkailla tai korkeilla jaloilla. Näyttävimmän asetelman luot yhdistelemällä erimuotoisia ja -jalallisia Koivu-ruukkuja.

Koivuvanerin joustavuuden ansiosta ruukut ovat miltei saumattomia, ja luonnollinen puunsyy tekee jokaiseen valmistettuun ruukkuun uniikin pinnan. Koivuvaneri tekee ruukuista kevyitä, mutta myös vakaita ja lujia, pitkäaikaista käyttöä ja siirtoa kestäviä.

Koivu-ruukut toimitetaan yhdessä 100 % kierrätysmuovista valmistettujen Orthex-sisäruukkujen kanssa. Asiantuntijamme auttavat mielellään ruukkujen koon, muodon, sävyn ja jalkavaihtoehtojen valinnan kanssa. Paikallinen tuotanto ja lyhyt toimitusketju mahdollistavat nopean tuotannon. Ruukkujen arvioitu toimitusaika tilauksesta on noin 1 kuukausi ja löydät tarkemmat mallit sekä vaihtoehdot sivun lopusta.

Innogreen02_04262022

Sammal- ja jäkälätaulut

Vihreänä säilyvät sammalseinät ja -installaatiot ovat ihastuttaneet ja kasvattaneet suosiotaan tasaisesti jo vuosikymmenen ajan. Räätälöityjen sammalkokonaisuuksien lisäksi valikoimistamme löydät nyt Koivu-perheen valmiit, luontoa hehkuvat sammal- ja jäkälätaulut.

Kevyitä, nopeasti ripustettavia tauluja on saatavilla kolmessa eri muodossa: pyöreänä, neliönä ja suorakulmiona. Monipuoliset koko- ja muotovaihtoehdot mahdollistavat taulujen sijoittamisen niin suuriin kuin pieniinkin tiloihin. Tauluja voi sommitella myös ryhmittäin kauniiksi kokonaisuuksiksi. Stabiloitu sammal ja jäkälä säilyy vehreänä vuosia sekä on huoltovapaata.

Viherseinä

Raamikkaassa Koivu-viherseinässä yhdistyvät Koivu-ruukuista tuttu, ajaton design ja InnoGreenin tinkimätön patentoitu viherseinäteknologia. Koivu-viherseinän voi sijoittaa katseenvangitsijaksi seinälle, kuten muutkin InnoGreenin viherseinät. Vaihtoehtoisesti Koivu-viherseinää voi käyttää kaksipuolisena tilanjakajana, jota voi siirtää vaivatta vaikka tilasta toiseen.

Koivu-viherseinässä on jopa 48 aitoa kasvia ja viherseinä kastellaan turvallisesti altakastelujärjestelmällä. Toiselle puolelle viherseinää on mahdollista saada vehreä sammal- tai jäkäläseinä. Aidot kasvit tarvitsevat viihtyäkseen valoa ja niukan valon tilaan InnoGreen toimittaa myös sopivat kasvivalot.

Innogreen07

Miksi valita Koivu?

  • Vastuullinen vaihtoehto.
  • Valmistettu Suomessa suomalaisesta koivuvanerista.
  • Ajaton muotoilu ja kaunis, luonnollinen puupinta.
  • Monipuoliset koko-, muoto- ja jalkavaihtoehdot.
  • Toiveiden mukainen pintakäsittely värillä tai ilman.
  • Koivu-ruukut toimitetaan yhdessä 100 % kierrätysmuovista valmistettujen
    Orthex-sisäruukkujen kanssa.

 

Ruukkumallit

Malli
P-550
P-440
P-360
Leveys (mm)
550
440
360
Korkeus (mm)
400
325
270
Syvyys (mm)
550
440
360
Sisäruukku
L
M
S
Malli
N-550
N-440
N-360
Leveys (mm)
550
440
360
Korkeus (mm)
400
325
270
Syvyys (mm)
550
440
360
Sisäruukku
L
M
S
Malli
T-1020
Leveys (mm)
1020
Korkeus (mm)
270
Syvyys (mm)
360
Sisäruukku
S
Malli
T-1020XL
Leveys (mm)
1020
Korkeus (mm)
760
Syvyys (mm)
360
Sisäruukku
S

Jalkavaihtoehdot

Korkeat jalat
18,5 cm / 30 cm (T-1020)
Tassut
Renkaat

Ota yhteyttä

Katja Kankkunen

Katja Kankkunen

Asiakasvastaava, Vihersisustus, Itä-Suomi

050 472 2986

Kirsi Hänninen

Kirsi Hänninen

Vihersisustus

040 451 6565

Anne Ollila

Anne Ollila

Vihersisustus, Tampere ja muu Suomi

050 569 5262

Leena Kinnunen

Leena Kinnunen

Vihersuunnittelu, Vihersisustus

050 543 7035

Sami Vainionpää

Sami Vainionpää

Myyntijohtaja

050 566 6566

Vihersisustuspalvelut