Lisää luontoa

Olemme viherpalveluita tarjoava yritys, jonka missiona on parantaa elämänlaatua luonnon avulla. Olemme asiakkaillemme täyden palvelun kumppani, joka mukautuu vaivattomasti niin pieneen kuin suureen tarpeeseen. Suunnittelemme, toteutamme ja huollamme vihreyttä sekä sisä- että ulkotiloissa. Työssämme, toimintatavoissamme sekä tuotteissamme näkyvät yrityksemme tärkeimmät arvot – inhimillisyys, uteliaisuus sekä tiedostavuus. Olemme markkinajohtaja Suomessa ja tavoitteenamme on kasvaa valovoimaiseksi viheralan osaamisen ja kehittämisen keskukseksi.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa ja palvelemme yli 500 sopimusasiakasta ympäri Suomen sekä naapurimaissa. Tutustu referensseihimme.

Vihreyttä kestävästi ja ympäristön ehdoilla

Haluamme luoda kestäviä viherratkaisuja, jotka tuovat luonnon lähemmäs ihmistä. Tunnetuimman tuotteemme, modulaarisen kasviseinän, lisäksi kehitämme jatkuvasti uusia ekologisia viherratkaisuja. Hankkeidemme tavoitteena on ratkaista kaupunkiasumiseen liittyviä haasteita; kuinka hallita ympäristöä kuormittavia hulevesiä ekologisesti, miten rakennetaan luonnonmukaisia ja viihtyisiä asuinalueita kestävästi ja miten vihreys voi tukea yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia. Tutustu tutkimus- ja kehitystyöhömme.

Teemme yhteistyötä World Land Trustin kanssa sademetsien suojelemiseksi. Jokainen myyty kasviseinäneliö suojelee jopa 1 000 neliötä sademetsää. Vuonna 2018 olimme suojelleet jo yli 1 000 000 neliötä sademetsää.

Yritys