Töihin InnoGreenille

Haaveissa ura viheralalla? Työllistämme yli 40 viheralan ammattilaista kolmessa toimipisteessämme Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Vakituisten työsuhteiden lisäksi tiimissämme on kausityöntekijöitä sekä uransa alkutaipaleella olevia harjoittelijoita.

Juuri nyt haemme joukkoomme…

Varaston esihenkilöä.

Mikäli meillä ei ole juuri nyt sinulle sopivaa paikkaa avoinna, laitathan rohkeasti avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@innogreen.fi.

 

Mutta millaista meillä on työskennellä? Annetaan tulevien kollegoidesi kertoa!

KUKKA, viherkasvihuoltaja

InnoGreenillä 6 vuotta

”InnoGreen on ehdottomasti paras työpaikka, jossa olen työskennellyt. Tunnen olevani arvostettu ja koen, että minua kuunnellaan. Loistavat työkaverit ja lämmin yhteishenki auttavat jaksamaan kiireen keskellä. Viherkasvihuollossa saan päivittäin hyödyntää ongelmanratkaisutaitojani ja kokea onnistumisen tunteita. On todella palkitsevaa huomata, miten pitkän aherruksen ja monien pelastustoimien jälkeen kuihtumisen partaalla olleet kasvit kukoistavat taas ja kasvattavat uusia versoja.”

KRISTINA, pihan huoltopäällikkö

InnoGreenillä 3 vuotta

”Nautin siitä, että työni on vaihtelevaa ja monipuolista - päivät voivat sisältää kaikkea istutusten suunnittelusta tilausten tekoon ja kasvien huoltoon sekä pihojen ylläpitoon. Olen päässyt itse vaikuttamaan omaan työnkuvaani ja saanut toimia itsenäisesti. Lempipuuhaani on kausikasvien suunnittelu, jossa saan käyttää luovuuttani ja soveltaa vuosien kokemustani puutarha-alalta. InnoGreen on kannustava työnantaja ja meillä vallitsee ihana yhteishenki.”

TEIJO, varastoteknikko

InnoGreenillä 4 vuotta

”Aloin opiskelemaan viheralaa vuonna 1998 ja kasvien sielunelämä vei minut heti mennessään. Kasvien psykologinen vaikutus ihmisiin on kiistaton - tunnemme itsemme rentoutuneemmaksi vehreyden keskellä, oli se sitten töissä, kotona, metsässä tai vaikka kauppakeskuksessa. Varastoteknikkona ja asentajana työskentelyssä parasta on työn monipuolisuus. Jokainen työviikko on erilainen - hektistä ja liikkuvaa työtä tasapainottaa kasvihuoneellamme vietetyt päivät, jolloin saan keskittyä kasvien istuttamiseen ja muihin valmisteleviin töihin.”

KIRSI, vihersisustaja

InnoGreenillä 9 vuotta

”Työni on vauhdikasta ja vaihtelevaa - se sisältää sopivassa suhteessa luovaa ideointia sekä säntillistä rutiinityötä. Koen suurta onnistumisen tunnetta kun saan asiakkaat innostumaan vihersisustuksesta ja havahtumaan siihen, kuinka suuri vaikutus kasveilla on tilan viihtyvyyteen. Palkitsevinta työssäni on yhteistyö asiakkaan, työkavereiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa - parhaat ideat syntyvät ryhmässä ja lopputulos on aina parempi kuin yksin puurtaessa.”

Yritys