Me InnoGreenillä haluamme luoda upeita ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Siksi kehitämme erilaisia toteutuksia ja tuotteita, jotka löydät vain meiltä.

Oletko ehkä nähnyt jossain viherpysäkkimme, jolla tuomme vehreyden mihin vain kaupunkitilaan? Entä näyttäviä ulkoviherseiniämme? Luomme ratkaisuja urbaaniin vihreyteen, jotta voimme tuoda luonnon lähelle jokaista. Kun kaipaat jotain ainutlaatuista, kannattaa katse kääntää InnoGreenin omaan satoon, eli itse kehittämiimme konsepteihin. InnoGreen tarjoaa viherratkaisujaan ennen kaikkea palveluna – eli vihreyttä juuri silloin kuin sinulle sopii.

 

InnoGreenin viherpysäkki – vaivatonta vehreyttä urbaaniin ympäristöön

InnoGreenin viherpysäkki tuo vihreyden keskelle kaupunkia. Pysäkkiä voidaan muokata toiveiden mukaan ja sen rakentaminen onnistuu mihin vain. Kaikista suurin viherpysäkin hyöty on kuitenkin sen vaivattomuus – tarjoamme viherpysäkin palveluna, jossa hoidamme sen rakentamisen, ylläpidon ja talvikaudeksi varastoinnin.

Viherpysäkkimme syntyi halusta kehittää luonnon monimuotoisuutta lisäävä vihertila, jossa jokaisella kaupunkilaisella olisi mahdollisuus nauttia vihreydestä. Kaupunkiympäristöön sijoitettuna viherpysäkki tarjoaa samassa paketissa luontokosketuksen, yhteisöllisyyttä ja mukavaa tekemistä.

Viherpysäkki tuo kodikkuutta ja suojaa suurille aukioille, mutta myös kaivattua toimintaa ja vihreyttä pienille taloyhtiöpihoille. Toisaalta se voidaan sijoittaa myös näyttäväksi elementiksi vaikka suureen aulaan sisätiloihin, jossa viherpysäkki toimii esimerkiksi odotusalueena. Viherpysäkki onkin nopea, puistomainen ratkaisu, joka ei vaadi perustuksia tai kalliita muutostöitä. Se on suunniteltu sijoitettavaksi urbaaniin ympäristöön jo rakennetulle pinnalle, kuten asfaltille tai kivetykselle. Koska se on alunperinkin tarkoitettu kovalle pinnalle, pysäkkiä on helppo siirtää ja liikutella.

Modulaarisuus taipuu jokaiseen toiveeseen

Modulaarisen rakenteensa ansiosta jokainen viherpysäkki on räätälöitävissä käyttäjiensä näköiseksi ja kokoiseksi. Haluatko esimerkiksi penkkejä, joissa istuskella kesäpäivänä tai asukkaille oman yrttiviljelmän? Luonnonmukaiset kasvivalinnat tuovat paikalle perhoset ja pörriäiset, joita kaupunkilaiset tai asukkaat voivat seurata puuhissaan. Valoa läpäisevä viherpysäkki on raikkaan näköinen myös silloin, kun kasveja on runsaasti. Asiantuntijamme auttavat juuri sopivan koon sekä sijoituspaikan valinnassa.

Kun viherpysäkin moduulit, toiminnallisuudet ja kasvit on valittu, rakennamme pysäkin paikoilleen alusta loppuun. Autamme viherpysäkin huollossa ja vaihdamme toiveidesi mukaan myös kausikasvit. Talven tullen puramme viherpysäkin ja viemme elementit kuivaan talvisäilöön odottamaan seuraavaa kautta. Sinun ei tarvitse muuta kuin nauttia pysäkin luonnonläheisestä tunnelmasta. Suunnitellaan yhdessä, mitkä elementit tekisivät teidän viherpysäkistä täydellisen hengähdyspaikan.Viherpysäkin voit vuokrata vaikka vain kaudeksi kerrallaan ja lisäksi viherpysäkkiä on mahdollista muokata uuteen uskoon kaudesta toiseen, mahdollistaen uudet, yllättävät ratkaisut.

InnoGreenin ulkoviherseinä – kukoistava ratkaisu ulkotiloihin

Oletko ihaillut modulaarisia viherseiniämme? Tiesitkö, että viherseinän voi hankkia ulkotiloihin? Tuttu modulaarinen viherseinämme ilahduttaa myös pihalla. Kausiviherseinä voidaan joko kiinnittää seinään tai tehdä siitä itsestään seisova. Ulos rakennettava viherseinä koostuu samoista moduuleista kuin kaikki viherseinämme. Ainoana erona on, että kausiviherseinästä on poistettu allas, jotta se soveltuu paremmin ulos.

Klassikko piristää pihaa

Kausiviherseinä on viherpysäkin ohella varsin vaivaton pihan piristäjä. Saat seinän avaimet käteen -ratkaisuna – me InnoGreenillä huolehdimme rakentamisen, ylläpidon sekä talvisäilytyksen sitä tarvittaessa. Sinun tarvitsee vain nauttia vihreydestä, kun viherseinä säilyttää loistonsa läpi kauden huoltojemme ansiosta.

Kausiviherseinä voidaan täyttää erilaisilla kasveille toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi hyödyntää kausikasvien kukkaloistoa tuomaan sisäpihalle tai sisäänkäyntiin näyttävyyttä. Toisaalta miltä kuulostaisi taloyhtiön yrittitarha kasviseinänä? Kausiviherseinämme taipuu nimittäin myös yrttien kodiksi. Kausiviherseinän ei myöskään tarvitse olla vain kesäkauden kaunistaja. Voimme toteuttaa kasviseinän ulos ympärivuotisesti vaikkapa havukasveilla, joita voidaan vaikka joulun alla piristää kausivaloin. Vain mielikuvitus on rajana ratkaisuillemme.

 

Kotimaista InnoGreeniltä

Sekä viherpysäkkimme että kausiviherseinämme valmistetaan Suomessa. Valitsemalla InnoGreenin tuot kotimaista työtä. Viherpysäkin osat valmistetaan verstaalla Nastolassa, Lahdessa, suomalaisesta puusta. Viherseinän moduulit valmistetaan puolestaan Kaarinassa. Lisäksi palvelumuotoisen mallimme ansiosta tarjoamme mainion ja vaivattoman vaihtoehdon omistamiselle.

viherpysäkki

Palveluun liittyvät referenssit

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

Biodiversiteetin tukeminen tuotekehityksen lähtökohtana

17.06.2024

Biodiversiteetti eli luonnon monimuotoisuus tarkoittaa elämän moninaisuutta ympäristössämme. Siihen lukeutuvat kaikki elämänmuodot maaperän mikrobeista kasveihin ja eläimiin. Biodiversiteetin vaaliminen on osa InnoGreenin strategiaa ja yksi tuotekehityksemme tärkeimmistä lähtökohdista. 

Parkly x InnoGreen – vehreitä urbaaneja tiloja yhdessä

30.11.2023

Modulaarisista ja monikäyttöisistä kaupunkikalusteistaan tunnettu Parkly sekä viherseinistään ja -toteutuksistaan tunnettu InnoGreen luottavat yhteistyön voimaan, kun tavoitteena on luoda viihtyisämpiä urbaaneja tiloja. Yhteistyötä on tunnusteltu erilaisten kokeilujen puitteissa jo hyvän aikaa. Nyt on tullut aika virallistaa yhteistyö ja tuoda yhteiset ratkaisut saataville entistä helpommin.

InnoGreenin viherratkaisut tuovat kaupunkeihin viihtyisyyttä, yhteisöllisyyttä sekä laittavat melun kuriin

12.09.2023

InnoGreen kehittää ainutlaatuisia ratkaisuja vihreämpien tulevaisuuden kaupunkien puolesta. Urbaanilla vihreydellä viitataan kaupunkivihreään – kaikkeen vihreyteen mitä kaupungeissa on. InnoGreenin innovaatioiden, kuten viherpysäkin, avulla vihreys voidaan tuoda uusin lokaatioihin ja jo rakennetuille pinnoille sen sijaan, että vihreys rajoittuisi vain puistoihin.

Ota yhteyttä

Miia Kujala

Miia Kujala

Myynti

050 401 7891

Johanna Murto

Johanna Murto

Myynti & Hallinto

050 431 5422

Ulkoalueiden palvelut