Kausikasvien avulla luodaan näyttäviä ja kutsuvia sisäänkäyntejä sekä ne ilahduttavat ja kohentavat pihan viihtyisyyttä. Me InnoGreenillä suunnittelemme, asennamme ja hoidamme räätälöidyt kausikasvi-istutukset niin kertaluontoisesti kuin ympärivuotisestikin.

Kausikasvien suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan toiveista ja tarpeista. Samalla huomioimme ympäristön ja sen edellytykset sekä uudet mahdollisuudet, jotka ovat ehkä aiemmin jääneet huomiotta. Olipa kyseessä sitten sisäänkäynti, ulkoalueet, taukotilat ja terassit tai sisäpihat, tuomme vehreyden ja kukkaloiston iloksenne, tietenkin toiveiden mukaan. Ulko- ja piha-alueet luovat ensivaikutelman sekä tunnelman, joten niihin panostaminen kannattaa. Julkisivulla on merkitystä mielikuvissa esimerkiksi yrityksestä tai taloyhtiöstä, ja onnistuneen kausikasvitoteutuksen avulla voidaan rakentaa lähestyttävyyttä ja viihtyisyyttä.

Yhdestä kaudesta moneksi vuodeksi

Kausikasvitoteutuksissamme kausikasvit ja monivuotiset kasvit kulkevat käsi kädessä. Haluamme tuoda luonnon lähemmäksi ihmistä ja rakentaa luonnonmukaisia kokonaisuuksia sekä välttää kertakäyttöisyyttä. Siksi hyödynnämme yhdessä toteutuksessa esimerkiksi keskuskasveina monivuotisia kasveja, joihin yhdistelemme tarpeen mukaan kausikasveja. Kausikasvien kohdalla pyrimme välttämään niiden turhaa vaihtamista – ne saavat kukoistaa juuri niin pitkään kuin haluavat. Lisäksi käytämme parhaamme mukaan kotimaisia, lähellä tuotettuja taimia.

Luonnon monimuotoisuutta, pölyttäjiä ja elämyksiä

Tiesitkö, että piha-alueen istutukset tuovat viihtyisyyttä, mutta niillä on myös muitakin hyötyjä? Kausi-istutukset voivat esimerkiksi auttaa pölyttäjiä, kun niistä muodostuu viherkäytäviä ja näin mehiläiset voivat matkata viheralueelta toiselle. Monipuolisen kasvuston rakentamisella kokonaisuuksista tulee paitsi kauniimpia, mutta ne auttavat myös luonnon monimuotoisuutta. InnoGreenin kokonaisuuksissa huomioidaan biodiversiteetti ja kasvien monimuotoisuus.

InnoGreen toteuttaa niin perinteiset kokonaisuudet kuin myös villeimmät haaveet. Ulkoalueet voivat olla myös aistikokonaisuus – siinä missä ne hellivät näköaistia, voidaan oikeilla valinnoilla tehdä toteutuksesta kokonainen elämys, joka huomioi myös tuoksut ja äänet.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme, joka kertoo mielellään lisää kausikasveista ja erilaisista toteutuksista!

Palveluun liittyvät referenssit

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

InnoGreenin viherratkaisut tuovat kaupunkeihin viihtyisyyttä, yhteisöllisyyttä sekä laittavat melun kuriin

12.09.2023

InnoGreen kehittää ainutlaatuisia ratkaisuja vihreämpien tulevaisuuden kaupunkien puolesta. Urbaanilla vihreydellä viitataan kaupunkivihreään – kaikkeen vihreyteen mitä kaupungeissa on. InnoGreenin innovaatioiden, kuten viherpysäkin, avulla vihreys voidaan tuoda uusin lokaatioihin ja jo rakennetuille pinnoille sen sijaan, että vihreys rajoittuisi vain puistoihin.

Scandic Helsinki Hubin upea vihertoteutus nostaa sekä pihan että sisätilat loistoonsa

10.03.2023

Scandic Helsinki Hub toivoi uuteen hotelliinsa näyttävää vehreyttä ulkoa sisälle. Viherratkaisuilla haluttiin tiloihin viihtyisyyttä sekä modernia, business-henkistä tunnelmaa. InnoGreen suunnitteli ja toteutti kokonaisvaltaisesti vihreyden sisälle ja ulos, asiakkaan toiveet tarkasti huomioiden.

Parhaat pihat suunnitellaan syksyisin

16.09.2022

Kesä lähenee kovaa vauhtia loppuaan ja on aika kääntää katse jo ensi kevääseen. Jotta toivotunlainen piha saadaan toteutettua aikataulussa ja budjetissa, tulee pihasuunnittelu aloittaa hyvissä ajoin, mielellään jopa syksyllä. Kaipaisiko taloyhtiösi tai yrityksesi uutta ilmettä ulkotiloihin? Entä oletko ihaillut hienoja viherpysäkkejämme? Mitä ikinä mielessäsi onkaan, löytyy meiltä ratkaisu.

Ota yhteyttä

Miia Kujala

Miia Kujala

Myynti

050 401 7891

Johanna Murto

Johanna Murto

Myynti & Hallinto

050 431 5422

Ulkoalueiden palvelut