Haemme varastollemme Helsinkiin asennustiimiin henkilöä, jolla on kokemusta esihenkilötyöstä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

3-4 hengen asennustiimin esihenkilönä vastaat varaston päivittäisistä toiminnoista sekä osallistut toimitusten ja varastonhallinnan suunnitteluun yhdessä hankintahenkilöstömme kanssa. Tehtäviisi kuuluu tavanomaisten asennus-, varasto- ja toimitustehtävien lisäksi henkilöstöjohtaminen sekä toiminnan kehittäminen. Osallistut myös työmaakokouksiin ja olet ensisijainen yhteys asiakkaallemme tuotteiden toimituksiin liittyen. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä asennustiimi toimii läheisessä yhteistyössä muiden tiimien kanssa. Työ on arkipäivisin, kokoaikaista, 37,5h/vko ja palkkahaarukka noin 3000-3700€/kk riippuen koulutuksestasi ja kokemuksestasi. Kuulemme mielellämme myös sinun ajatuksesi palkasta ja haluamme käydä siitä avoimen keskustelun. Ajokorttia edellytetään.

Oletko jämäkkä ja oma-aloitteinen toiminnan henkilö, joka on valmis ottamaan vastuuta ja nauttii monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä? Oletko valmis oppimaan uutta ja rakentamaan uraasi viheralalla? Jos vastasit kyllä, odotamme hakemustasi. InnoGreen tarjoaa kattavat työsuhde-edut sekä loistavat työkaverit!

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Varaston esihenkilö” palkkatoiveen kera osoitteeseen: rekry@innogreen.fi

Hakuaika 15.10 asti, mutta ole nopea, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan tämän vuoden aikana.

 

Millaista meillä on olla töissä? Lue, mitä tulevat kollegasi kertovat!