InnoGreenin viherpysäkki tuo vihreyden keskelle kaupunkia. Pysäkkiä voidaan muokata toiveiden mukaan ja sen rakentaminen onnistuu mihin vain. Kaikista suurin viherpysäkin hyöty on kuitenkin sen vaivattomuus – tarjoamme viherpysäkin palveluna, jossa hoidamme sen rakentamisen, ylläpidon ja talvikaudeksi varastoinnin. Kuulostaa hyvältä, eikö vain?

Viherpysäkkimme syntyi halusta kehittää luonnon monimuotoisuutta lisäävä vihertila, jossa jokaisella kaupunkilaisella olisi mahdollisuus nauttia vihreydestä. Siksi kehitimmekin viherpysäkistä joka paikan höylän. Se sopii jokaiseen tilaan, niin sisälle kuin ulos. Viherpysäkin salaisuus onkin sen modulaarisuus. Pysäkki koostuu moduuleista, eli osista, joita voidaan yhdistellä ja räätälöidä juuri se oikea lopputulos.

InnoGreenin nerokas ratkaisu urbaaniin vihreyteen

Viherpysäkki tuo kodikkuutta ja suojaa suurille aukioille, mutta myös kaivattua toimintaa ja vihreyttä pienille taloyhtiöpihoille. Toisaalta se voidaan sijoittaa myös näyttäväksi elementiksi vaikka suureen aulaan sisätiloihin, jossa viherpysäkki toimii esimerkiksi odotusalueena. Viherpysäkki onkin nopea, puistomainen ratkaisu, joka ei vaadi perustuksia tai kalliita muutostöitä, johon sen suunnittelun nerokkuuskin perustuu. Se on suunniteltu sijoitettavaksi urbaaniin ympäristöön jo rakennetulle pinnalle, kuten asfaltille tai kivetykselle. Koska se on alunperinkin tarkoitettu kovalle pinnalle, pysäkkiä on helppo siirtää ja liikutella.

Viherpysäkkiä voi räätälöidä mielensä mukaan moduulien, eri toiminnallisuuksien ja kasvien mukaan. Haluatko esimerkiksi penkkejä, joissa istuskella kesäpäivänä tai asukkaille oman yrttiviljelmän? Luonnonmukaiset kasvivalinnat tuovat paikalle perhoset ja pörriäiset, joita kaupunkilaiset tai asukkaat voivat seurata puuhissaan. Valoa läpäisevä viherpysäkki on raikkaan näköinen myös silloin, kun kasveja on runsaasti.

Valloittavaa vihreyttä palveluna InnoGreeniltä

Viherpysäkki soveltuu myös sitoutumiskammoiselle tai muutoksenhaluiselle. Myymme viherpysäkkiä ennen kaikkea palveluna, eli sitä ei tarvitse itse omistaa. Miltä palvelu sitten käytännössä näyttää? Toteutamme osat asiakkaan toiveiden mukaan ja rakennamme pysäkin paikoilleen alusta loppuun. Ylläpidämme viherpysäkin loiston läpi kauden ja vaihdamme kausikasvit asiakkaan niin toivoessa. Kun talvi lähestyy, huolehdimme viherpysäkin talvisäilöön odottamaan seuraavaa kesäkautta.

Viherpysäkki palveluna helpottaa pihan ylläpidettävyyttä – me huolehdimme sen kukoistuksesta läpi kauden ja korjaamme pysäkin pois talveksi, jottei rakennelma ole tiellä talvikunnossapitoa ajatellen. Kyseessä on siis helppo ja näyttävä kausituote, jolla piristät pihaa kuin pihaa ja aluetta kuin aluetta. Viherpysäkin voit vuokrata vaikka vain kaudeksi kerrallaan ja lisäksi viherpysäkkiä on mahdollista muokata uuteen uskoon kaudesta toiseen, mahdollistaen uudet, yllättävät ratkaisut.

Vieläkö emmit? Viherpysäkin kaikki osat valmistetaan lisäksi Suomessa, suomalaisesta puusta. Hankkimalla viherpysäkin tuet siis myös kotimaista ja palvelumuotoinen vihreys tarjoaa vaihtoehdon omistamiselle. Mikäli jokin mietityttää, myyntimme vastaa mielellään lisäkysymyksiin!

Myynti ja suunnittelu

Myynti ja suunnittelu

– 010 583 3595