Viherpysäkki, jota myös Green stopiksi kutsutaan, on InnoGreenin täysin kotimainen innovaatio. Viherpysäkki syntyi halusta kehittää luonnon monimuotoisuutta lisäävä vihertila, jossa jokaisella kaupunkilaisella olisi mahdollisuus nauttia vihreydestä. Kaupunkiympäristöön sijoitettuna viherpysäkki tarjoaa samassa paketissa luontokosketuksen, yhteisöllisyyttä ja mukavaa tekemistä. Viherpysäkin kaikki osat valmistetaan Suomessa kotimaisesta puusta.

Viherpysäkki sopii kaikenkokoisiin ulko- ja sisätiloihin

Modulaarisen rakenteensa ansiosta jokainen viherpysäkki on räätälöitävissä käyttäjiensä näköiseksi ja kokoiseksi. Viherpysäkki on nopea, puistomainen ratkaisu, joka ei vaadi perustuksia tai kalliita muutostöitä. Se on suunniteltu sijoitettavaksi urbaaniin ympäristöön jo rakennetulle pinnalle, kuten asfaltille tai kivetykselle. Viherpysäkki tuo kodikkuutta ja suojaa suurille aukioille, mutta myös kaivattua toimintaa ja vihreyttä pienille taloyhtiöpihoille. Asiantuntijamme auttavat juuri sopivan koon sekä sijoituspaikan valinnassa.

”Viherpysäkki pilotoitiin Helsingissä Malminkartanon aukiolla kesällä 2021. Viherpysäkin vastaanotto oli positiivinen, ja kokeilu jalosti tuotetta eteenpäin. Nyt viherpysäkki on vihdoin kaikkien saatavilla. Modulaarisen rakenteensa ansiosta, viherpysäkki skaalautuu monenlaisiin sisä- ja ulkotiloihin ja on toiminnallisuuksiltaan aina käyttäjiensä näköinen”, kertoo InnoGreenin tuotekehitystiimin vetäjä Mikko Sonninen.

Viherpysäkki on ennen kaikkea vaivaton ratkaisu. Kun viherpysäkin moduulit, toiminnallisuudet ja kasvit on valittu, rakennamme pysäkin paikoilleen alusta loppuun. Autamme viherpysäkin huollossa ja vaihdamme toiveidesi mukaan myös kausikasvit. Talven tullen puramme viherpysäkin ja viemme elementit kuivaan talvisäilöön odottamaan seuraavaa kautta. Sinun ei tarvitse muuta kuin nauttia pysäkin luonnonläheisestä tunnelmasta.

innogreen viherpysäkki

Runsaasti vehreyttä ja tekemistä jokaiselle

Viherpysäkin rakenne mahdollistaa runsaan vehreyden viherseinien, viherkaton ja istutusten muodossa. Luonnonmukaiset kasvivalinnat houkuttelevat viherpysäkille myös perhosia ja pörriäisiä. Rakenne mahdollistaa myös asukkaiden omat yrttiviljelmät tai syksyksi sienisadon. Valoa läpäisevä viherpysäkki on raikkaan näköinen myös silloin, kun kasveja on runsaasti. Viherpysäkissä on jokaiselle jotakin.

”Viherpysäkin pilottiversioon toteutimme shakkilaudan ja liitutaulun. Molemmat olivat aktiivisessa käytössä. Tarpeen mukaan viherpysäkkiin voidaan yhdistää monenlaista tekemistä. Joku saattaa toivoa vehreää rauhoittumistilaa, toinen taas aktivointia vihreyden keskelle. Yhdessä suunnittelemalla saadaan monipuolinen ja luokseen kutsuva vihertila”, Mikko kertoo.

 

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä myyntitiimiimme!

Myynti ja suunnittelu

Myynti ja suunnittelu

– 010 583 3595