Liikunnallisessa lapsiperheiden sisäseikkailupuistossa HopLopissa vihersisustukselta vaaditaan kestävyyttä, liikuteltavuutta ja volumea. Jo vuosia kestäneessä yhteistyössä kokonaisuus suunnitellaan yhdessä — palmuja, kattopaneeleja ja silkkikasvilistoja. Vihreys saa olla runsasta, mutta kasvit eivät saa olla esteenä leikille. Tavoitteena on luoda sisätiloihin viidakon tuntu. Tänä syksynä uudistuneessa Vantaan HopLopin suunnittelussa haluttiin huomioida myös aikuiset ja yhdessä tekemisen ilo.

vihersisustus, silkkikasvit, InnoGreen

Silkkikasvit ovat luonnollinen valinta HopLopiin, sillä ne kestävät riehakkaassa ympäristössä ilman, että niitä täytyisi varoa. Silkkikasvit voidaan irrottaa vaivatta, pestä ja siirtää paikasta toiseen.

Pysyvien elementtien sijaan tapana onkin luoda silkkikasvikonsepteja. Erilaiset suuret elementit, kuten banaanikeitaat, ovat näyttäviä ja peittävät myös sisäleikkipuiston rakenteita. Viidakon keskellä on helppo lähteä mielikuvitusmatkalle.

vihersisustus, silkkikasvit, InnoGreen

Kasvikokonaisuudet muovaavat tilaa, lisäävät viihtyisyyttä, mutta ovat myös funktionaalisia. Kasvien sijoittelu ohjaa kulkusuuntaa ja rytmittää leikkiä ilman kyltityksiä.

vihersisustus, silkkikasvit, InnoGreen

Kiinnostuitko vihersisustuspalveluistamme? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!