Juuri nyt on erityisen tärkeää suosia suomalaista. Myös tiukalla budjetilla.

Kun investointeja on harkittava tarkkaan, korostuu entisestään, millaisia hankintoja tehdään ja mistä. Nopeasti ajateltuna, voisi kuvitella, että tiukassa tilanteessa halvin olisi paras valinta. Tähän illuusioon on helppo hairahtaa etenkin vihersisustuksen osalta.

Kumotaan tämä väite nyt kuitenkin heti kättelyssä. Halvimman ostaminen lisää turhan (roskan) omistamista, eurojen valumista kyseenalaisille ja epäeettisille toimijoille sekä kulutusta ja kustannuksia, kun huonolaatuinen viherkasvi tai ruukku on pian korvattava uudella.

Valitse sen sijaan kumppaniksesi kotimainen vihersisustuksen toimija, joka suosii suomalaisia, ekologisia, eettisiä, kestäviä ja korkealaatuisia tuotteita. Kun omistamisen sijaan valitset vuokraamisen, tuet myös kiertotaloutta ja vältyt suurilta kertainvestoinneilta.

Suosi kotimaista muun muassa näistä syistä:

Työllisyys ja kotimaan talous

Ostamalla kotimaisia tuotteita ja palveluita tuet paikallista työllisyyttä ja talouskasvua. Kotimaisen ostaminen luo työpaikkoja Suomeen ja auttaa vähentämään työttömyyttä. Jos jokainen suomalainen käyttäisi kuukaudessa tarkalleen 11,4 euroa enemmän kotimaisiin tuotteisiin, syntyisi jopa 10 000 uutta työpaikkaa.

Laatu ja turvallisuus

Kotimaisten tuotteiden ja palveluiden laatu ja turvallisuus voidaan usein varmistaa paremmin kuin ulkomaisten vastineiden. Saat varmuuden, kuka tuotteen on valmistanut, missä ja millaisesta materiaalista.  Kotimaisten yritysten tuotteet noudattavat paikallisia standardeja ja säädöksiä. Myös ongelmatapauksissa, kotimainen toimija on usein helpompi tavoittaa ja sopia tilanteen korjaamisesta.

Ympäristövaikutukset sekä eettisyys

Kotimaisten tuotteiden valmistus ja kuljetus aiheuttaa vähemmän ympäristöhaittoja kuin ulkomaisten vastineiden. Lyhyemmät kuljetusmatkat luovat myös vähemmän päästöjä.  Verrattuna kaukomaissa valmistuviin tuotteisiin, on kotimaisten tuotteiden valmistusprosessin eettisyys myös helpompi varmentaa.

innogreen koivu tuotteet

Vihersisusta InnoGreenin kotimaisella Koivulla

InnoGreenin Koivu-tuotteet on suunniteltu sekä valmistettu Suomessa suomalaisesta koivuvanerista yhteistyössä paikallisten pientuottajien ja puunkäsittelyn ammattilaisten kanssa. Matka kotimaiselta tehtaalta kohteeseen on varsin lyhyt.

Koivu on suomalaisen puumuotoilun taidonnäyte, joka kestää aikaa ja katseita. Se edustaa kestävämpää viheralaa ja on tiedostavan sisustajan valinta. Ajaton muotoilu tekee Koivu-tuotteista sopivia monenlaiseen tilaan ja tunnelmaan, sekä erilaisten tuotteiden kirjo tarjoaa monenlaisia ratkaisuja. Tuoteperheestä löydät skandinaavista silmää miellyttävät ruukut, tilanjakajat, taulut ja viherseinät.

Älä omista vaan vuokraa vihreys ilman suuria investointeja

Hei hei omistajuus, tervetuloa vuokraus! Kaikki InnoGreenin viherseinät, Koivu-tuotteet ja ulkotilojen ratkaisut, kuten viherpysäkit ja kausikasviseinät, ovat nyt saatavilla palveluna. Vihreys palveluna on helppo, joustava ja kestävä valinta, joka tekee vihreydestä nauttimisen ja kotimaisen sekä kestävämmän vaihtoehdon suosimisen mahdolliseksi myös silloin, kun suuremmat kertainvestoinnit eivät ole mahdollisia.

Vihreys palveluna on huoleton ja toiveiden mukaan skaalautuva vihersisustuksen ratkaisu. Palvelu sisältää suunnittelun, tuotteet, kasvit, asennuksen ja ylläpidon. Valitse runsaasti tai minimalistisemmin, vuokraa hetkeksi tai pidemmäksi aikaa. Vuokrakauden päättyessä kaikki tuotteet ja kasvit joko uudelleenvuokrataan tai kierrätetään. Kiertotalouden lisäksi suosimme valikoimassamme kotimaisuutta ja tarjoamme vain aitoja kasveja.

Helppo

  • Kaikki suunnittelusta ylläpitoon yhdessä paketissa.

  • Runsasta vihreyttä ilman suuria kertainvestointeja.

  • Kiinteä kk-hinta, joka kattaa kaiken.

Joustava

  • Vuokraa vain tarpeeseen ilman pitkiä sitoutumisaikoja.

  • Muuta tai skaalaa kokonaisuutta myös sopimusaikana.

  • Sopimuksen päättyessä noudamme tuotteet pois.

Kestävä

  • Suosimme kotimaisia tuotteita, kuten Koivu-ruukkuja.

  • Meiltä saat vain aitoja kasveja.

  • Kaikki kasvit ja tuotteet uudelleenvuokrataan tai kierrätetään.

Myynti & suunnittelu

Myynti & suunnittelu

– 010 583 3595