Viherseinät ovat ehdottomasti suosituin tuotteemme ja vuosien mittaan erilaisten viherseiniemme valikoima on laajentunut. Tänä päivänä kaikki viherseinämme ovat saatavilla joustavana vuokrapalveluna. Onkin sopiva aika esitellä kaikki mallimme pienimmästä suurimpaan!

Vihreys palveluna

Viherseinämme koostuvat moduuleista, minkä ansiosta seinät ovat räätälöitävissä lähes millaiseen tilaan tahansa. Hyödynnämme viherseinissämme aitoja kasveja sekä sammalta ja stabiloituja kasveja. Kaikki viherseinämme ovat saatavilla vuokrapohjaisena palveluna. Asiakkaalle tämä tarkoittaa ennen kaikkea huolettomuutta ja helppoutta ilman pitkiä sitoutumisaikoja tai suuria kertainvestointeja.

Palvelu kattaa kokonaisuuden suunnittelun, viherseinän moduuleineen ja kasveineen sekä sovitun vuokrakauden ajan huollon ja ylläpidon. Kauden päättyessä viherseinän moduulit puretaan ja varastoidaan. Koska viherseinämme ovat vuokrattavia, on vihreyden hankkiminen mahdollista myös lyhyemmäksi aikaa, kuten messuille tai tapahtumiin.

Koivu-viherseinä

Raamikas Koivu-viherseinä on uutukaisemme, joka rullaa sinne minne haluat. Tämä kaksipuoleinen viherseinä toimiikin loistavasti tilanjakajana tai sen voi nostaa myös seinää koristamaan.

Tuotteessa yhdistyy Koivu-ruukuista tuttu, ajaton design ja tinkimätön patentoitu viherseinäteknologiamme. Koivu-viherseinässä on kevytrakenteinen, koivuinen runko, joka toimii kauniina kehyksenä viherkasveille. Viherseinään mahtuu jopa 48 aitoa kasvia ja se kastellaan turvallisesti altakastelujärjestelmällä. Toiselle puolelle viherseinää on mahdollista saada vehreä sammal- tai jäkäläseinä. Aidot kasvit tarvitsevat viihtyäkseen valoa ja niukan valon tilaan huolehdimme myös sopivat kasvivalot.

Koivu-viherseinän korkeus 125 cm, leveys 125 cm, syvyys tilanjakajana 35 cm ja seinään kiinnitettynä 25 cm. Pyörien korkeus 17 cm.

innogreen koivu viherseinä

Käsin kasteltava viherseinä

Viherseinistämme kevyin, käsin kasteltava versio soveltuu sisätiloihin sijoitettavaksi. Käsinkastelumallista on riisuttu teknologiaa, kuten säiliöt, pumppu ja muut järjestelmä ja kasveista huolehditaan kastelemalla ne sanansa mukaisesti käsin. Näin seinä pysyy kompaktina ja on helppo sijoittaa myös väliaikaisratkaisuna tilaan esimerkiksi tapahtuman ajaksi. Koska käsinkasteluseinä on kevyempi rakenteeltaan, myös sen kustannukset ovat kevyemmät. Ammattitaitoiset viherkasvihuoltajamme huoltavat viherseinämme 2-3 viikon välein ja samalla hoituu näppärästi kasvien kastelu.

InnoGreenin modulaarinen viherseinä

Kenties yksi tutuimmista tuotteistamme on ”perinteinen”, modulaarinen viherseinämme, jossa hyödynnetään omaa patentoitua viherseinäteknologiaamme. Viherseinärakenne ei ole kiinteä, vaan se koostuu moduuleista, jotka kiinnitetään seinään alumiinikiskoin. Kiinnityskohtaa tai muita rakenteita ei tarvitse suojata, sillä seinän vedenkierto on suljettu. Kasteluputket kiertävät moduulien sisällä taaten vesimäärän jakautumisen tasaisesti jokaiseen moduuliin ja jokaiselle kasville.

Moduuleja voidaan pinota, asettaa vierekkäin tai mukailla kehikon päälle erilaisiin muotoihin, kuten vaikka kirjaimiksi. Kuitenkin tyyppillisin toteuttamamme viherseinä rakentuu suorakaiteen muotoon.

Käytämme viherseinissämme vain aitoja kasveja. Viherseinissä käytetään mieluiten useampaa kasvilajia, jolloin mm. ehkäistään erilaisten kasvitautien leviämistä. Useammasta lajista koostuva seinä on myös näyttävämpi, ja onnistuneilla kasvivalinnoilla voidaan luoda tilaan tunnelmaa. Seinä voi olla ilmeeltään leikkisä, dramaattinen tai vaikkapa rauhoittava. Viherseinään on mahdollista yhdistää myös sammalta, stabiloituja kasveja tai integroida esimerkiksi logo.

Viherseinästä rakentuukin jokaiseen kohteeseen omannäköisensä kokonaisuus, asiakkaan toiveiden mukaan. Viherkasvihuoltajamme käy huoltamassa seinää säännöllisesti, jotta se säilyy vehreän näyttävänä. Sinun tarvitsee vain nauttia!

vihersisustus viherseinä

Suuret viherseinät

Moduuleista koostuva viherseinämme taipuu myös valtavan suuriksi kokonaisuuksiksiksi esimerkiksi kauppakeskuksiin tai muihin lokaatioihin. Esimerkiksi kauppakeskus Sellosta löytyy rakentamamme vihertorni, jonka on mahdollistanut moduulirakenne. Lisäksi suurissa kokonaisuuksissa, joissa kastelulta vaaditaan entistä enemmän, voidaan kastelujärjestelmä liittää vesijohtoverkkoon ja näin varmistaa, että jättimäisimmätkin kokonaisuudet säilyvät vehreinä vuodesta toiseen.

innogreen kaari viherseinä

Ulkoviherseinät

Ulkotiloja piristämään olemme kehittäneet kausikasviseinän, joka koostuu niin ikään moduuleista. Kausiviherseinä voidaan joko kiinnittää seinään tai tehdä siitä itsestään seisova. Ainoana erona sisätilojen viherseinään on, että kausiviherseinästä on poistettu allas, jotta se soveltuu paremmin ulos.

Kausiviherseinä voidaan täyttää erilaisilla kasveille toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi hyödyntää kausikasvien kukkaloistoa tuomaan sisäpihalle tai sisäänkäyntiin näyttävyyttä. Tai miltä kuulostaisi yrittitarha kasviseinänä? Kausiviherseinämme taipuu nimittäin myös yrttien kodiksi. Kausiviherseinän ei myöskään tarvitse olla vain kesäkauden kaunistaja. Voimme toteuttaa kasviseinän ulos ympärivuotisesti esimerkiksi havukasveilla, joita voidaan talvella piristää kausivaloin. Vain mielikuvitus on rajana kausikasvien ratkaisuillemme!

innogreen kausikasviseinä

Myynti & suunnittelu

Myynti & suunnittelu

– 010 583 3595