Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle, huhti-syyskuulle 2024, puutarhuria tai henkilöä, jolla on pitkä kokemus puutarha-alalta. Työsuhteelle on mahdollista saada jatkoa seuraavalle kaudelle. Etsimällämme motivoituneella henkilöllä on hyvä kasvituntemus, puutarha-alan koulutus muutaman vuoden työkokemuksella tai työkokemuksella hankittu tietotaito itsenäiseen ja ammattitaitoiseen työskentelyyn.

Työ on kokoaikainen, 37,5h/vko ja palkkaus on 1920-2900€/kk riippuen koulutuksestasi ja kokemuksestasi. Kuulemme mielellämme myös sinun ajatuksesi palkasta ja haluamme käydä siitä avoimen keskustelun.

Puutarhurin työtehtäviin kuuluu taloyhtiöiden ja yritysten piha-alueiden ylläpitoa ja asiakkaidemme kausikasvien huoltamista.

Työtä tehdään pääkaupunkiseudulla sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Työssä onnistuminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta ja intohimoa saada jokainen piha kukoistamaan. Työssä tarvitset B-ajokortin ja lisäksi etsimämme henkilön tulisi osata käyttää tarvittavia pienkoneita ja työkaluja. Kokemus viherrakentamisesta ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

 

Lähetäthän hakemuksesi otsikolla ”Puutarhuri” osoitteeseen: rekry@innogreen.fi

 

Hakuaika 31.1.2024 asti, mutta ole nopea, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuun aikana.

 

Me InnoGreenillä autamme asiakkaitamme kaikessa vihreyteen liittyvässä sisällä ja ulkona aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Työllistämme yli 40 viheralan ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Turussa ja palvelemme yli 500 asiakasta ympäri Suomen. InnoGreen on mukana kehittämässä viheralaa sekä Suomessa että maailmalla.