Sammal, tuo suomalaisten metsien tavaramerkki. Vihersisustuksen trendeissä sammal jatkaa nousukulkuaan. Hyödynnämme sammalta vihersisustuksen toteutuksissamme monipuolisesti installaatioissa, tauluissa ja seinissä. Tästä blogista löydät inspiraatiota sammaleen ja jäkälän hyödyntämiseen.

Sammal on kaunis luonnon elementti, jolla luot tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Sammalta voi käyttää hyvin luovasti tilan puitteissa, ja osaavat suunnittelijamme ideoivat mielellään mitä näyttävämpiä kokonaisuuksia. Tämän vuoden Habitaressa sammal olikin osastomme suurimpia hittejä.

Sammaleen edut eivät kuitenkaan rajoitu vain sen upeaan ulkonäköön. Käytämme toteutuksissamme stabiloitua sammalta, jossa sammal on säilötty glyseriinin avulla. Näin sammal säilyy vihreänä jopa vuosia ja on kuin aikaan pysähtynyt. Sammal on biohajoava ja stabiloinnin ansiosta lähes huoltovapaa. Sammal ei itsessään kaipaa kastelua tai ylläpitoa, mutta joskus sitä täytyy hieman paikkailla, varsinkin jos se on sijoituttu ympäristöön, jossa uteliaat innostuvat tutkimaan sammalta lähemmin. Lisäksi sammalta voidaan hyödyntää monipuolisesti erilaisissa kohteissa, sillä se ei tarvitse valoa ja viihtyy näin myös tiloissa, joista uupuu luonnonvalo.

Sammal yhdessä paketissa

Tuorein ja kenties kaikista näppärin tapa tuoda sammalta tiloihin on Koivu-tuoteperheen uudet tulokkaat, sammal- ja jäkälätaulut. Sammaltauluissa on kevytrakenteinen koivuinen kehys. Sammal tai jäkälä voidaan asetella tasaiseksi pinnaksi tai luoda uniikki taulu erilaisia sammal- ja jäkäläelementtejä yhdistellen. Sammaltauluja saa eri koko- ja muotovaihtoehtoina – neliönä, ympyränä sekä suorakulmiona. Ja jos valinnanvaikeus iskee, voi tauluista myös koota näyttävän tauluseinän, joka ei varmasti jää vierailijoilta huomaamatta!

Sammal uppoaa myös uuteen Koivu-viherseinäämme. Koivu-viherseinä on koivurunkoinen näppärä kasviseinä, joka toimii loistavasti esimerkiksi liikuteltavana tilanjakajana. Koivu-viherseinä on oiva valinta, kun haluat sekä viherkasveja että sammalta – toista puolta koristavat upeat viherkasvit ja toisella puolella ihastuttaa pehmeä sammal.

Innogreen02

Logo herää henkiin sammaleella

Sammal taipuu hienosti logoihin. Logo voidaan joko tehdä itse sammaleesta tai sijoittaa logo sammalpohjalle. Näin tavaramerkki saa ansaitsemansa huomion ja erottuu massasta.

Sammaleen puisen asennuspohjan voi leikata vaikka mihin muotoon, kuten logoksi tai vaikkapa maailmankartaksi. Vain mielikuvitus on rajana!

Entä onko tilassa erilaisia pylväitä tai muita kiinteitä elementtejä? Sammaleen avulla tuot ne osaksi viihtyisää sisustusta. Kuvista huomaat, miten sammal sulautuu osaksi erilaisia elementtejä ja herättää ne henkiin.

Esimerkiksi Norra Communicationsin toimistolla sammal kiertää kiinteitä pylväitä ja Attendolla sammal koristaa tilanjakajaa.

Päiväkoti Taikatahdissa sammal puolestaan valtaa portaikkoa ja tarjoaa lapsille ihmeteltävää.

Sammalseinät

Modulaarisen viherseinämme lisäksi sammalseinät ovat yksi myydyimpiä tuotteitamme. Ei mikään ihme, sillä sammal tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet näyttävien ja moniulotteisten seinien tekemiseen huoltovapaasti. Sammalseinää voidaan täydentää stabiloiduilla kasveilla, jotka ovat sammaleen tapaan aikaan säilöttyjä aitoja kasveja.

Sammaleen voi myös nostaa kattoon mielenkiintoiseksi yksityiskohdaksi ja tunnelmanluojaksi.

Lisäksi toteutamme myös Koivu-sammaltaulujen ohella muita sammaltauluja.

Sammalta hyödynnetään myös akustisissa elementeissä, joka voi olla suurissa, kaikuvissa tiloissa hyödyksi. Tällä hetkellä testaammekin vielä tarkemmin sammaleen sekä jäkälän äänieristysmahdollisuuksia, jotta voimme luoda niistä tulevaisuudessa entistä tehokkaampia akustisia elementtejä.

 

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme ja suunnitellaan yhdessä, kuinka tuoda luonto ja sammal tiloihisi!

Myynti ja suunnittelu

Myynti ja suunnittelu

– 010 583 3595