InnoGreen on mukana kehittämässä viheralaa sekä Suomessa että maailmalla ja etsimme nyt vihreyttä rakastavaa osa-aikaista viherkasvihuoltajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2023!

Viherkasvihuoltaja – osa-aikainen, kesätyö, kesto 4-5 kk

Me InnoGreenillä autamme asiakkaitamme kaikessa vihreyteen liittyvässä sisällä ja ulkona aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Työllistämme yli 40 viheralan ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Turussa ja palvelemme yli 500 asiakasta ympäri Suomen. InnoGreen on mukana kehittämässä viheralaa sekä Suomessa että maailmalla ja etsimme nyt vihreyttä rakastavaa osa-aikaista viherkasvihuoltajaa määräaikaiseen työsuhteeseen!

Oletko energinen ja tarkka toiminnan ihminen, joka on valmis ottamaan vastuuta sekä nauttii monipuolisesta ja vaihtelevasta itsenäisestä työstä? Oletko myös intohimoinen kaiken vihreyden suhteen, tykkäät saada kätesi multaisiksi ja olet innokas oppimaan uutta? Jos vastasit kyllä, odotamme hakemustasi!

Etsimme pääkaupunkiseudulle intohimoisesti luontoon ja vihreyteen suhtautuvaa viherkasvihuoltajaa huolehtimaan asiakkaidemme viherkasvi-istutuksista ja kasviseinistä kesän ajaksi. Etsimällämme henkilöllä on hyvä kasvituntemus tai jopa aiempaa kokemusta viherkasvien huoltamisesta. Lisäksi puutarha-alan koulutus katsotaan eduksi. Viherkasvihuoltajana teet itsenäisesti töitä ja hoivaat asiakkaiden viherkasveja ja kasviseiniä kuin omiasi. Liikut pääsääntöisesti autolla, joten B-ajokortti on välttämätön.

Työ on osa-aikainen, 30-37,5h/vko ja palkkahaarukka 12,21-15,00 €/h riippuen koulutuksestasi ja kokemuksestasi. Kuulemme mielellämme myös sinun ajatuksesi palkasta ja haluamme käydä siitä avoimen keskustelun.

Tarjoamme parhaat työkaverit sekä vihreän ja monipuolisen työympäristön!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@innogreen.fi. Ole nopea, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana.

Rekrytointi