InnoGreenin uusi viherseinä sopii yhä useampaan tilaan ja pienemmin kustannuksin! Keväällä 2023 InnoGreen tuo markkinoille uudentyyppisen viherseinän, joka on paitsi kevyempi rakenteeltaan, myös kevyempi kustannuksiltaan. Tämän ansiosta viherseinä soveltuu yhä monipuolisemmin erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Viherseinät tuovat luonnetta

Viherseinät ovat erilaisia viherrakenteita, jotka tuovat uniikin ulottuvuuden tilojen vihersisustukseen. Viherseinä voi olla lähes mitä vain, kuten tilanjakaja, katseenkiinnittäjä, tilan elävöittäjä tai akustinen elementti. InnoGreen onkin tunnettu markkinoiden monipuolisimmista viherseinistä niin koon, muodon kuin kasvivalikoimankin puolesta ja nyt myös kasteluominaisuuksiltaan. Seinissä suositaan aitoja kasveja sekä useampaa eri kasvilajia ja viherseinä voidaan rakentaa sekä sisälle että ulos. 

Kaikki InnoGreenin viherseinät koostuvat moduuleista, eli rakennuspalikoista, joita voidaan pinota, asettaa vierekkäin tai mukailla kehikon päälle toivottuun muotoon. InnoGreenin modulaarinen viherseinä on patentoitu ja rakenteensa ansiosta viherseinän mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Jotkin viherseinistä liitetään suoraan vesijohtoverkkoon ja jos se ei onnistu, voidaan toisissa seinissä hyödyntää teknologiaa, jossa vesi kulkee säiliöstä uudestaan käyttöön. 

InnoGreenin viherseiniä kaikkiin tiloihin ja toiveisiin

InnoGreenin uusi viherseinämalli rakentuu samoista moduuleista kuin muutkin InnoGreenin viherseinät, mutta on ylistys yksinkertaisuudelle. Viherseinästä on riisuttu teknologiaa, kuten säiliöt, pumppu ja muut järjestelmät ja kasveista huolehditaan kastelemalla ne manuaalisesti. InnoGreen huoltaa viherseiniään 2-3 viikon välein ja samalla periaatteella pystytään huolehtimaan kasvien kastelusta. 

”Uusi seinämalli luotiin halusta löytää ratkaisu, jossa hyödyt ovat samat kuin muissa viherseinissä, mutta kustannusrakenne on edullisempi. Lähdimme testaamaan muutamalla pihalle toteutetulla käsikasteluseinällä ja huomasimme ratkaisun järkeväksi. Kasvien kastelu vie lopulta melko vähän aikaa, joten se onnistuu hyvin huollon yhteydessä, jolloin ammattilaiset muutenkin huoltavat ja ylläpitävät viherseinää”, kertoo Mikko Sonninen, InnoGreenin tutkimus- ja tuotekehitystiimin vetäjä. 

Keventämällä seinän tekniikkaa pienennetään kustannuksia materiaaleissa, säiliöissä ja muussa tekniikassa. Aiemmin pienien seinien kohdalla hintalappu ei ole ollut merkittävästi edullisempi verrattuna suurempiin kokonaisuuksiin, mutta nyt viherseinä mahtuu koon lisäksi myös pienempään budjettiin. Lisäksi yksinkertaistaminen mahdollistaa viherseinän käyttämisen uusin tavoin – se voidaan esimerkiksi nostaa taulun lailla seinälle, sillä ilman vesisäiliötä se on riittävän kevyt eivätkä putket tee kokonaisuudesta kömpelöä. Samalla seinälle nostaminen tuo aivan uusia mahdollisuuksia tehdä vihertoteutuksia. 

InnoGreen laajentaa uudella mallillaan portfoliotaan ja lisää ennen kaikkea luovuuden mahdollisuutta. Siinä missä nykyiset toteutukset ovat suosittuja ja näyttäviä kokonaisuuksia, uuden viherseinän myötä kasvit saadaan ilahduttamaan yhä haastavampiin tiloihin ja luovuus saa kukoistaa entistä enemmän. Uuteen malliin voi valita samoja kasveja kuin ennenkin, joten haaveistaan ei tarvitse tinkiä. Samalla sen voi rakentaa niin ulos kuin sisällekin. 

Kuinka valitsen tilaani sopivan viherseinän?

InnoGreenin ammattitaitoiset suunnittelijat auttavat valitsemaan juuri sinun tilaasi sopivan viherseinäratkaisun, jossa huomioidaan toiveesi ja tilan mahdollisuudet. Suurissa, näyttävissä seinissä vesijohtoverkkoon kytkeminen on tehokas ratkaisu. Monissa muissa tiloissa taas vesiallasratkaisu toimii paremmin kuin hyvin. Jos kyseessä on pieni tila tai muuten haluat kokeilla jotain uutta, saattaa uusi viherseinäratkaisu tulla tarpeeseen. Valittiinpa tilaan mikä tahansa viherseinätoteuksista, hyödyt ovat kuitenkin samat. Viherkasvien läsnäolo lievittää stressiä, alentaa verenpainetta, parantaa mielialaa, lisää tuottavuutta ja nostaa tilan ilmeen uusiin ulottuvuuksiin. 

Myynti ja suunnittelu

Myynti ja suunnittelu

– 010 583 3595