Oletko sinä etsimämme viheralan ammattilainen? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

Me InnoGreenillä autamme asiakkaitamme kaikessa vihreyteen liittyvässä sisällä ja ulkona aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Meidät tunnetaan erityisesti modulaarisesta viherseinästämme ja hulevesiä hyödyntävistä piharatkaisuistamme. Viimeisin pihainnovaatiomme on yhteisöllinen Viherpysäkki, joka lanseerattiin alkuvuodesta 2022. Työllistämme yli 40 viheralan ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Palvelemme yli 500 asiakasta ympäri Suomen sekä naapurimaissa.

Olemme monikielinen viheralan ammattilaisten työyhteisö, joka suhtautuu intohimolla kasveihin ja kestävämpien viherratkaisujen kehittämiseen. Meillä pääset osaksi avointa työyhteisöä sekä nauttimaan kattavista henkilöstöeduista. Työntekijöillämme on 100 % hoitokuluvakuutus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, työhyvinvointia tukeva Smartumin liikunta- ja kulttuurietu ja mahdollisuus lounasetuun. Työssämme, toimintatavoissamme sekä tuotteissamme näkyvät yrityksemme tärkeimmät arvot – inhimillisyys, uteliaisuus sekä tiedostavuus.

Puutarhuri pihan ylläpitoon ja kausikasvi-istutuksiin - määräaikainen

Kevät on pihatiimillemme vilkasta aikaa. Etsimme kevätkaudelle puutarhuria määräaikaiseen työsuhteeseen huhti-lokakuulle 2022. Työsuhteelle on mahdollista saada jatkoa seuraavalle kaudelle. Etsimällämme motivoituneella puutarhurilla on hyvä kasvituntemus, puutarha-alan koulutus sekä muutaman vuoden kokemus.

Puutarhurin työtehtäviin kuuluu taloyhtiöiden ja yritysten piha-alueiden ylläpitoa ja asiakkaidemme kausikasvien huoltaminen. Suosimme useissa kohteissamme ketomaisia pörriäiskasveja, ja katsomme tietämyksen ja kokemuksen näistä eduksi.

Työtä tehdään pääkaupunkiseudulla sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Työssä onnistuminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta ja intohimoa saada jokainen piha kukoistamaan. Työssä tarvitsee B-ajokortin ja lisäksi tulee osata käyttää tarvittavia pienkoneita ja työkaluja. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Lähetäthän hakemuksesi otsikolla ”Puutarhuri” palkkatoiveen kera osoitteeseen: rekry@innogreen.fi

Hakuaika 27.3.2022 asti. Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa Kristina Hulkkonen, 050-4631657, kristina.hulkkonen@innogreen.fi

Viherrakentaja - määräaikainen

Me InnoGreenillä haluamme kehittää kestäviä viherratkaisuja, jotka vastaavat urbaanin ympäristön haasteisiin. Kesäkaudella pihasuunnitelmat ja innovaatiot laitetaan kovaan testiin, kun haaveista rakennetaan yhdessä totta. Etsimme viherrakentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen huhti-marraskuulle 2022 tai kunnes lumi peittää maan. Työsuhteelle on mahdollista saada jatkoa seuraavalle kaudelle.

Viherrakentajana teet työtä monenlaisilla yritys- ja yksityispihoilla pääkaupunkiseudulla. Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, jolla on ilo tehdä kesän aikana useista viherunelmista totta. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua tulevan kesän innovaatioprojektin rakentamiseen.

Etsimällämme viheralan ammattilaisella on jo muutaman vuoden työkokemus ja viher- tai puutarha-alan koulutus. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja, pelisilmää asiakaskohtaamisiin, joustavuutta ja halua hoitaa työt alusta loppuun. Työ vaatii B-ajokortin. Katsomme eduksi työturvallisuus- ja tulityökortin sekä kokemuksen pienkuormaajan käytöstä ja kivitöistä.

Lähetäthän hakemuksesi otsikolla ”Viherrakentaja” palkkatoiveen kera osoitteeseen: rekry@innogreen.fi

Hakuaika 27.3.2022 asti. Lisätiedot avoimesta työpaikasta: rekry@innogreen.fi