Korkeuksiin kohoavia seiniä, pylväitä tai jopa installaatioita näkyy yhä useammissa julkisissa tiloissa ja toimistoissa. Viherseinä on näyttävän näköinen ja hyvin huollettuna lyömätön katseenvangitsija. Kysyimme vihersisustuksen asiantuntijoiltamme, mikä viherseinissämme ihastuttaa ja mitä viherseiniltä toivotaan juuri nyt.

1. Viherseinältä toivotaan räätälöitävyyttä

Modulaarisen rakenteen ansiosta viherseinämme taipuu monenlaiseen tilaan ja muotoon. Jokainen seinä räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tilan ominaisuuksien mukaisesti. Asiakkaamme usein yllättyvät, miten moneen muotoon ja kokoon viherseinärakenteemme sopiikaan. On usein positiivinen yllätys, että villitkin toiveet ovat toteutettavissa.

”Meille on itsestäänselvyys, ettemme tee kahta samanlaista viherseinää. Eihän tilatkaan ole toistensa kopioita. Jokainen toteuttamamme viherseinä on uniikki”, kertoo Sami Vainionpää, InnoGreenin myyntitiimistä.

2. Viherseinä on yrityksen brändin näköinen

Viherseinämme rakenne mahdollistaa logon tai muun tekstielementin yhdistämisen viherseinään. Viherseinän kasvivalot korostavat vihreää sävyä sen lisäksi, että ne antavat kasveille niiden tarvitsemaa valoa. Useat asiakkaamme toivovat runsaita viherseiniä kuvastamaan yrityksen vihreitä arvoja ja rauhoittamaan tilan tunnelmaa. 

Käytämme lisäksi sammalta tai jäkälää tehdessämme esimerkiksi korkean tilan viherkokonaisuuksia. Lähtökohtana on, että viherseinä suunnitellaan tilan ja käyttäjien mukaisesti ja paikallaan ollessaan se tuntuu luonnolliselta osalta tilan tunnelmaa. Toteutamme myös huoltovapaita sammalseiniä ja -installaatioita. 

innogreen viherseinä redi kauppakeskus

3. Näyttävyyttä, runsautta ja monipuolisuutta kasveissa

Yhdessä kasviseinäneliössämme on jopa 26 kasvia. Yhdessä seinässä voikin olla jopa satoja ellei tuhansia kasveja. Kasvivalinnat tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja lopullinen seinä on usein hyvin näyttävä, runsas ja kolmiulotteinen. Sen lisäksi, että ammattitaitoiset huoltajamme pitävät asiakkaidemme viherseinien kasveista huolta, he myös pyydettäessä vaihtavat seiniin kausikasveja. Seinä voikin siis muuttua ja elää vuodenaikojen mukaan.                      

4. Vastuullinen viherseinä

Kuten kaikessa kuluttamisessa, myös viherseinähankinnoissa kiinnitetään yhä enemmän huomiota viherseinän vastuullisuuteen. Modulaarinen viherseinärakenteemme on suunniteltu sekä valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippumerkki. Meille on ollut alusta asti selvää, että haluamme valmistaa viherseinämme aikaa kestäväksi ja turvalliseksi. Viherseiniemme runko-osilla on pitkä elinkaari ja mikäli joku haluaa luopua viherseinästään, uudelleenkäytämme viherseinän runko-osat uudessa kohteessa. Esimerkiksi Suomen Kaarinassa valmistetut kasvilaarit on 100 % uudelleenkäytetty viimeisen 8 vuoden aikana. Yksikään osa ei siis mene hukkaan

Jokainen toteuttamamme kasviseinä tekee hyvää, sillä suojelemme jokaista myytyä kasviseinäneliömetriä kohden 1000 neliömetriä sademetsää World Land Trustin kautta.

 

Pyydä tarjous viherseinästä!