Kattoon asti kohoava sademetsä, pintoja pitkin kiipeilevä sammal ja pylvääksi asettuneet värikkäät kasvit. Valloillaan on viherseinien vallankumous – mikäs sen mahtavampaa! Kun unelma vihreästä kasviseinästä on hahmottunut, on edessä sopivan viherseinän etsiminen. Mistä lähteä liikkeelle?

1. Viherseinän suunnittelu alkaa aina tilasta ja sen käyttäjistä

Joskus tilaa on enemmän, joskus hieman vähemmän. Modulaarinen viherseinäratkaisumme taipuu moneksi – suureksi, pieneksi tai vaikka pylvääksi. Kerro vihersuunnittelijalle tilan käyttäjistä, toivotusta tunnelmasta ja tilan ominaisuuksista. Aidot kasvit tarvitsevat veden lisäksi valoa ja huoltoa. Jos tila on kovin hämärä, vihersuunnittelija ehdottaa myös kasviseinään ja tilaan sopivia kasvivaloja. Pyydä toteutuksen lisäksi tarjous huollosta – haluathan, että seinäsi pysyy vehreänä ja raikkaana pitkään!

2. Viherseinästä on moneksi – heittäydy ideoimaan!

Markkinoilla on saatavilla vakiomuotoisia viherseiniä sekä räätälöitäviä ratkaisuja. Ennen lopullisen viherseinäpäätöksen tekoa uskalla heittäytyä. Modulaarinen viherseinä voi olla minkä tahansa muotoinen ja ilmentää yrityksen ilmettä ja brändiä monin eri tavoin. Muodon lisäksi pääset vaikuttamaan kasvivalintoihin sekä voit halutessasi tilata viherseinään kiinnitettäviä muita elementtejä, kuten logon. Viherseinä voi olla myös yhdistelmä kasveja ja sammalta ja se voi toimia myös esimerkiksi siirreltävänä tilanjakajana. Kysy vihersuunnittelijalta, millainen viherseinä olisi mahdollisimman näyttävä ja funktionaalinen juuri teidän tilaan.

3. Viherseinä on muutakin kuin kasvit

Vaikka sisustuselementtinä viherseinästä painuu mieleen kasvit, tulee ostovaiheessa myös huomioida, mitä lehtien alta löytyy. Suosi valinnoissa kotimaisuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta. Muista kysyä, miten kasvien kastelu tapahtuu ja miten sekä missä rakenne on suunniteltu ja valmistettu. Luotettava kumppani kertoo sinulle kyllä avoimesti, mistä materiaalista ja miksi viherseinän eri osat on valmistettu sekä kertoo, kuinka viherseinä asennetaan ja huolletaan turvallisesti. EU-patentoitu modulaarinen viherseinämme on suunniteltu sekä valmistettu Suomessa.

4. Omaksi vai vuokralle?

Aina ei ole pakko omistaa, nimittäin viherseinän voi myös vuokrata! Toteutamme viherseiniä väliaikaisiin tarpeisiin, mutta vuokraamme seiniä myös pidemmäksi aikaa. Viherseinärakenteemme eivät ole kertakäyttöisiä, kuten eivät kasvitkaan. Väliaikaisista kohteistamme kotiutuneista kasveista pidämme hyvää huolta, kunnes ne löytävät uuden kodin.

innogreen duetto viherseinä kasviseinä

Suojele kanssamme maailman metsiä!

InnoGreen suojelee sademetsää 1000 neliömetriä jokaista myytyä kasviseinäneliömetriä kohden World Land Trustin kautta.

 

Tutustu viherseiniimme ja pyydä tarjous!