Kevät ja kotona vietetty aika innostaa uudistamaan ja laittamaan pihaa. Taitava viherpeukalo saa pihan ilmettä päivitettyä kesäkasvein, mutta tietyissä suuremmissa pihatöissä on syytä kääntyä ammattilaisen puoleen. Kokematon piharakentaja voi aiheuttaa vaaratilanteita sekä itselleen että muille. Turvallisesti ja järkevästi korjatusta tai rakennetusta pihasta on iloa pitkään. Ammattilainen osaa myös auttaa kestävien ja helppohoitoisten ratkaisujen löytämisessä, jotta sinä voit nauttia vihreydestä läpi kesäkauden.

Pyydä pihatöiden ammattilaiset apuun ainakin näissä asioissa

  • Puiden kaatamiset. Kun puut ovat huonokuntoisia, aiheuttavat vaaran tai näköesteen, tulisi ne kaataa ammattilaisen toimesta.
  • Kiveysten uusimiset. Käsivoimin ja etenkin kokemattoman tekijän laittamana kiveyksistä voi tulla epätasaiset, jolloin pihan yleisilmeestä voi tulla jopa kehnompi. Konetyöllä pohjan saa tehtyä kunnolla.
  • Istutusten uusinnat. Ammattilaisen toimesta koko istutusalueen uusiminen tuo pitkäkestoisemman ja siistin jäljen. Kun rikkaruohot on otettu pois ja istutukset tehty huolellisesti, on istutusalueita myös helpompia ylläpitää läpi kauden.
  • Pensaiden ja puiden leikkuut. Jos sinulta ei löydy leikkuuseen vaadittavia turvallisia välineitä tai teet leikkuuta ensimmäistä kertaa, suosittelemme pyytämään ammattilaisen avuksi.
  • Nurmikon ilmaaminen. Ilmaaminen parantaa juuriston ilmavuutta sekä veden ja ravinteiden pääsyä maahan. Se edistää myös syväjuurisen nurmikon syntyä.
  • Suunnittelet piharemonttia. Mikäli haaveissa on suurempi piharemontti tai pohdit, miten pihastasi voisi tehdä kauniimman ekologisemmin, kannattaa valita asiansa osaava pihasuunnittelija ja -rakentaja. Pihojen suunnitteluun ja piharakentamiseen erikoistunut tiimimme on toteuttanut niin yksityisten kotien, taloyhtiöiden kuin yritystenkin pihoja. Pyydä tarjous!
  • Kaipaat ideoita ja huolellista jälkeä. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Autamme kaikenkokoisten pihojen suunnittelussa, korjaustöissä ja rakentamisessa. Ei ole liian pientä tai suurta pihatyötä!

 

Aika laittaa hihat heilumaan? Ota yhteyttä pihapuolen myyntiimme!