Hallitsetko pihasuunnittelun ja olet luova ongelmanratkaisija?

Etsimme Helsingin tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen intohimoisesti luontoon ja vihreyteen suhtautuvaa, luovaa pihasuunnittelijaa. Työhösi kuuluu sekä pihasuunnittelu että osallistuminen pihasuunnitelmien toteuttamiseen. Työssäsi suunnittelet niin yksityisten kotien, taloyhtiöiden kuin yritystenkin pihoja sekä ulkotiloja. Kyky visioida ja saattaa visiot konkreettiseen, esitettävään muotoon on keskeistä työssäsi. Toivomme, että olet luova sekä hallitset cad-pohjaisen suunnittelun ja Photoshopin. Pystyt tuottamaan sekä perinteisesti piirtämällä että yhdistämällä eri tekniikoita. Toivomme sinulta myös kykyä keksiä luovia ratkaisuja ongelmiin. Lisäksi olet kiinnostunut hulevesisuunnittelusta ja viherrakentamisesta. Jos olet energinen ja hyvä tyyppi, joka ei myöskään pelkää tarttua lapioon, kuulisimme mielellämme sinusta lisää!

Me InnoGreenillä autamme asiakkaitamme kaikessa vihreyteen liittyvässä sisällä ja ulkona aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Työllistämme noin 40 viheralan ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Turussa ja palvelemme yli 500 asiakasta ympäri Suomen sekä naapurimaissa. Täällä pääset viheralan eturivipaikalle tekemään vaihtelevaa ja hauskaa työtä mahtavan tiimin kanssa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@innogreen.fi. Laita otsikoksi hakemasi työtehtävä.

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Mats Wikström, mats.wikstrom@innogreen.fi. Hakuaika alkaa 6.3.2020 ja päättyy 20.3. Työsuhde on vakituinen ja aloitusajankohta on mahdollisimman pian.