Uusi vuosi, uusi työ? Rekrytoimme viheralan ammattilaisia monipuoliseen työhön. Meillä saat kivat työkaverit sekä kattavat henkilöstöetuudet. Me InnoGreenillä autamme asiakkaitamme kaikessa vihreyteen liittyvässä sisällä ja ulkona aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Työllistämme yli 40 viheralan ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Turussa ja palvelemme yli 500 asiakasta ympäri Suomen sekä naapurimaissa.

Oletko sinä etsimämme hyvä tyyppi, joka suhtautuu intohimoisesti vihreään? Löydä tuleva pestisi alta ja laita hakemus pikimmiten rekry@innogreen.fi. Muista laittaa otsikoksi hakemasi työtehtävä.

Haemme kasvavaan pihatiimiimme vakituiseen työsuhteeseen neljää huippua tyyppiä:

Viherrakentajia (Helsinki)

Sinulla on kokemusta viherrakentamisesta vähintään kolmen kauden ajalta. Osaat käyttää pienkoneita turvallisesti sekä hallitset myös kauhakuormaajan käytön. B-kortti on edellytys, pikku e on myös suotava. Kokemus pienkaivinkoneen käytöstä katsotaan eduksi.

Työssäsi tulkitset sujuvasti suunnitelmakuvia sekä teet tarvittaessa korkeusmittaukset. Työhön sisältyy myös betoni- ja luonnonkiviasennuksia. 

Jos olet energinen, itsenäiseen työhön kykenevä, joustava sekä pystyt selkeästi ilmaisemaan itseäsi joko suomeksi tai ruotsiksi, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@innogreen.fi. Laita otsikoksi hakemasi työtehtävä. Lisätietoja tehtävästä, sekä suomeksi että ruotsiksi, antaa Puutarhavelhomme Mats Wikström mats.wikstrom@innogreen.fi.