Jos kasvit, vihreys ja viihtyvyys ovat intohimosi, hae meille töihin! Kaipaamme tiimiimme vahvistusta Helsinkiin ja Tampereelle.

InnoGreen on vihersisustuksen ja puutarhasuunnittelun asiantuntija - asiakkaidensa luova ja ennakkoluuloton kumppani kaikessa vihreässä. Suurin intohimomme on tuoda luonto takaisin osaksi ihmisten arkea. Meillä pääset osaksi maanläheistä, startup-henkistä tiimiä, joka haluaa jatkuvasti tarjota uusia vihersisustuksen ratkaisuja sekä ideoita asiakkailleen. Intohimo omaan tekemiseen ja ympäristöystävällisiin vihersisustusratkaisuihin poiki InnoGreenin yrittäjäkolmikolle juuri Helsingin vuoden nuori yrittäjä 2018 -palkinnon. Täällä pääset viheralan eturivipaikalle tekemään innovatiivista ja hauskaa työtä mahtavan tiimin kanssa!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 8. kesäkuuta.

Seuraavat paikat ovat avoinna:

Kaksi HUOLTAJAA vakituiseen työsuhteeseen (Helsinki ja Tampere)

Etsimme vihreyttä rakastavia huoltajia, joilla on hyvä kasvituntemus ja mielellään aiempaa kokemusta kasvien huoltamisesta. Huoltajana teet itsenäisesti töitä ja hoivaat asiakkaiden viherkasveja ja -seiniä kuin omiasi. Oletko energinen ja tarkka toiminnan mies tai nainen, joka on valmis ottamaan vastuuta ja nauttii monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä? Oletko myös intohimoinen kaiken vihreyden suhteen ja tykkäät saada kätesi multaisiksi? Jos vastasit kyllä, odotamme hakemustasi. Ajokorttia edellytetään, työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Lähetä avoin hakemuksesi sekä palkkatoive otsikolla Huoltaja (paikkakuntasi) rekry@innogreen.fi

Helsingissä kysymyksiin vastaa sähköpostitse Huoltopäällikkö Sari Räty, sari.raty@innogreen.fi

Tampereella kysymyksiin vastaa sähköpostitse Raisa Koiranen, raisa.koiranen@innogreen.fi

VASTUUHUOLTAJA vakituiseen työsuhteeseen (Helsinki)

Etsimme lisäksi tiimiimme vastuuhuoltajaa, jolla on 1-5 vuoden kokemus puutarha-alalta ja/tai puutarha-alan koulutus. Työnkuva on erittäin monipuolinen kasvien ruukkuihin istuttamisesta aina suurien viherseinien asentamiseen. Työhön kuuluu myös sammaltuotteiden ja silkkikasvien työstämistä sekä varastotöitä. Pidät erinomaista huolta asiakkaiden viherkasveista ja -seinistä, olet joustava ja tartut fyysiseen työhön epäröimättä. Rakastatko vihreyttä, oletko energinen ja pidät vaihtelevasta työstä? Jos lisäksi olet tarkka ja kasvituntemuksesi on hyvällä tasolla, voit olla juuri etsimämme uusi tiimiläinen. Ajokorttia edellytetään, työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Lähetä avoin hakemuksesi sekä palkkatoive otsikolla Vastuuhuoltaja rekry@innogreen.fi

Kysymyksiin vastaa sähköpostitse Huoltopäällikkö Sari Räty, sari.raty@innogreen.fi

VARASTOPÄÄLLIKKÖ vakituiseen työsuhteeseen (Helsinki)

Etsimme yrittäjähenkistä ja ratkaisukeskeistä, hyvää tyyppiä varastopäällikön tehtävään. Varastopäällikkönä toimit koko varastohenkilökunnan esimiehenä, ja organisoit sekä aikataulutat toimitukset. Toimessa menestyäksesi sinun pitää osata hallita isoja kokonaisuuksia sekä työskennellä paineen alla - käytännössä kaikki päivittäiset toimituksiin liittyvät asiat kulkevat varastopäällikön kautta. Hoidat myös kaikki sisäänostot Euroopasta ja Suomesta, minkä takia sujuvaa englantia vaaditaan ja hollanninkielentaito katsotaan eduksi.
Lisäksi osallistut toimitusketjujen ja yrityksen päivittäisen toiminnan kehittämiseen. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat a ja o tässä työssä, koska olet päivittäin tekemisissä asiakkaiden kanssa sekä teet yhteistyötä koko InnoGreenin organisaation eri osa-alueiden kanssa, erityisesti myynnin ja huollon kanssa.

Lähetä avoin hakemuksesi sekä palkkatoive otsikolla Varastopäällikkö rekry@innogreen.fi

Kysymyksiin vastaa sähköpostitse Jaakko Pesonen, jaakko@innogreen.fi

VIHERSUUNNITTELIJA vakituiseen työsuhteeseen (Helsinki)

Kaipaamme joukkoomme myös vihersuunnittelijaa, joka on hulluna kasveihin ja vihersisustukseen. Tässä työssä pääset suunnittelemaan asiakkaidemme vihersisustusprojekteja ja toteuttamaan villejäkin vihersisustuksen visioita. Toivomme, että sinulla on sisustussuunnittelijan koulutus ja muutaman vuoden työkokemus. Luonto ja vihersisustus ovat sinulle sydämen asioita ja ymmärrät niiden merkityksen osana kokonaisvaltaista arjen hyvinvointia. Toimessa menestyäksesi sinun pitää olla valmis toimimaan asiakasrajapinnassa ja myymään vihersuunnitteluprojekteja sekä potentiaalisille että olemassa oleville asiakkaille. Tarkkuutta vaativa tarjousten laskeminen sekä laatiminen ovat myös oleellinen osa toimenkuvaa. Jos lisäksi teet sujuvasti töitä sekä itsenäisesti että osana ryhmää, olet rohkea ja innovatiivinen sekä innostut kaikesta vihreästä, saatat olla etsimämme henkilö!

Lähetä avoin hakemuksesi sekä palkkatoive otsikolla Vihersuunnittelija rekry@innogreen.fi

Kysymyksiin vastaa sähköpostitse Myyntijohtaja Tuomas Huovinen, tuomas.huovinen@innogreen.fi

PIHAPUOLEN ASIAKASVASTAAVA vakituiseen työsuhteeseen (Helsinki)

Tämän työn edellytyksenä on intohimo myyntiin, viheralaan ja ihmisten kanssa työskentelyyn. Oletko jo tehnyt tuloksellista myyntiä ja kaipaat uusia haasteita? Nautitko uusien ihmisten kohtaamisesta sekä ongelmanratkaisusta? Pysytkö vauhdikkaammassakin menossa mukana ja olet tarkka numeroiden kanssa? Jos tämän lisäksi vielä arvostat luontoa ja ymmärrät sen merkityksen osana kokonaisvaltaista arjen hyvinvointia, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Pihapuolen asiakasvastaavana työtehtäviisi kuuluu olennaisesti uusasiakashankinta, kohteissa paikan päällä käyminen, tarjouslaskenta ja asiakastietojen päivitys. Kauppaa hierotaan pääasiassa kohteissa - piha-alueisiin tutustuminen ennen tarjouksen jättämistä on välttämätöntä onnistuneen lopputuloksen kannalta. Paikan päällä tapahtuva tarjouslaskenta vaatii lisäksi tarkkuutta, jota odotetaan valitulta henkilöltä.

Toimessa menestyäksesi tarvitset vahvat yhteistyö-, viestintä- ja verkostoitumistaidot. Asiakaskuntasi koostuu niin yritys- kuin yksityisasiakkaista. Tulet neuvottelemaan paljon mm. taloyhtiöiden edustajien kanssa eli tämän kohderyhmän tuntemuksesta on etua!

Lähetä avoin hakemuksesi sekä palkkatoive otsikolla Asiakasvastaava rekry@innogreen.fi

Kysymyksiin vastaa sähköpostitse Myyntijohtaja Tuomas Huovinen, tuomas.huovinen@innogreen.fi