Etsimme nyt vihreyttä rakastavaa viherkasvihuoltajaa!

Haemme henkilöä, jolla on hyvä kasvituntemus ja mielellään aiempaa kokemusta kasvien huoltamisesta tai puutarha-alan koulutus. Huoltajana teet itsenäisesti töitä ja hoivaat asiakkaiden viherkasveja ja -seiniä kuin omiasi. Oletko energinen ja tarkka tekijä, joka on valmis ottamaan vastuuta ja nauttii monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä? Oletko myös intohimoinen kaiken vihreyden suhteen ja tykkäät saada kätesi multaisiksi? Jos vastasit kyllä, odotamme hakemustasi. Ajokorttia edellytetään, työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Me InnoGreenillä autamme asiakkaitamme kaikessa vihreyteen liittyvässä sisällä ja ulkona aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Työllistämme noin 40 viheralan ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Turussa ja palvelemme yli 500 asiakasta ympäri Suomen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@innogreen.fi viimeistään 19.5.2021. Laita otsikoksi hakemasi työtehtävä.