Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle, huhti-lokakuulle 2024, puutarhuria tai puutarha-alalta pitkän kokemuksen omaavaa henkilöä sekä alasta kiinnostunutta tai uransa alussa olevaa kesätyöntekijää.

Puutarhuri pk-seudulle

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle, huhti-lokakuulle 2024, puutarhuria tai puutarha-alalta pitkän kokemuksen omaavaa henkilöä. Työsuhteelle on mahdollista saada jatkoa seuraavalle kaudelle. Etsimällämme motivoituneella henkilöllä on hyvä kasvituntemus, puutarha-alan koulutus muutaman vuoden työkokemuksella tai työkokemuksella hankittu tietotaito itsenäiseen ja ammattitaitoiseen työskentelyyn.

Työ on kokoaikainen, 37,5h/vko ja palkkahaarukka on 2200-2900€/kk riippuen koulutuksestasi ja kokemuksestasi. Kuulemme mielellämme myös sinun ajatuksesi palkasta ja haluamme käydä siitä avoimen keskustelun.

Puutarhurin työtehtäviin kuuluu taloyhtiöiden ja yritysten piha-alueiden ylläpitoa ja asiakkaidemme kausikasvien huoltamista.

Työtä tehdään pääkaupunkiseudulla sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Työssä onnistuminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta ja intohimoa saada jokainen piha kukoistamaan. Työssä tarvitsee B-ajokortin ja lisäksi tulee osata käyttää tarvittavia pienkoneita ja työkaluja. Työ edellyttää sujuvaa suomen kieltä. Kokemus viherrakentamisesta ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Kesätyöntekijä pihatiimiin pk-seudulle

Etsimme myös innokasta henkilöä kesätyöhön kesä-elokuulle. Emme edellytä koulutusta tai kokemusta, mutta kiinnostus kasveja ja vihreyttä kohtaan on eduksi.
Työtä tehdään pääkaupunkiseudulla osana tiimiä. Työssä onnistuminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta ja intohimoa saada jokainen piha kukoistamaan. Työ edellyttää sujuvaa suomen kieltä.

Työ on kokoaikainen, 37,5h/vko ja palkkahaarukka on 1920-2200€/kk riippuen kokemuksestasi. Kuulemme mielellämme myös sinun ajatuksesi palkasta ja haluamme käydä siitä avoimen keskustelun.

 

Lähetäthän hakemuksesi otsikolla ”Puutarhuri” tai ”Kesätyö” osoitteeseen: rekry@innogreen.fi

Hakuaika 28.3.2024 klo 16.00 asti, mutta ole nopea, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Puutarhurin työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuun aikana ja kesätyöt kesäkuun aikana.

 

Me InnoGreenillä autamme asiakkaitamme kaikessa vihreyteen liittyvässä sisällä ja ulkona aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Työllistämme yli 40 viheralan ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Turussa ja palvelemme yli 500 asiakasta ympäri Suomen. InnoGreen on mukana kehittämässä viheralaa sekä Suomessa että maailmalla.