moduuli viherpysäkki
Esimerkkikuva viherpysäkin yhdistettävistä kaari- ja puumoduuleista.

Viherpysäkki sopii kaikenkokoisiin ulko- ja sisätiloihin

Modulaarisen rakenteensa ansiosta jokainen viherpysäkki on räätälöitävissä käyttäjiensä näköiseksi ja kokoiseksi. Viherpysäkki on nopea, puistomainen ratkaisu, joka ei vaadi perustuksia tai kalliita muutostöitä. Se on suunniteltu sijoitettavaksi urbaaniin ympäristöön jo rakennetulle pinnalle, kuten asfaltille tai kivetykselle. Viherpysäkki tuo kodikkuutta ja suojaa suurille aukioille, mutta myös kaivattua toimintaa ja vihreyttä pienille taloyhtiöpihoille. Asiantuntijamme auttavat juuri sopivan koon sekä sijoituspaikan valinnassa.

Kun viherpysäkin moduulit, toiminnallisuudet ja kasvit on valittu, rakennamme pysäkin paikoilleen alusta loppuun. Autamme viherpysäkin huollossa ja vaihdamme toiveidesi mukaan myös kausikasvit. Talven tullen puramme viherpysäkin ja viemme elementit kuivaan talvisäilöön odottamaan seuraavaa kautta. Sinun ei tarvitse muuta kuin nauttia pysäkin luonnonläheisestä tunnelmasta.

Ota yhteyttä

innogreen viherpysäkki yhteisöllinen

Runsaasti vehreyttä ja tekemistä jokaiselle

Viherpysäkin rakenne mahdollistaa runsaan vehreyden viherseinien, viherkaton ja istutusten muodossa. Luonnonmukaiset kasvivalinnat houkuttelevat viherpysäkille myös perhosia ja pörriäisiä. Rakenne mahdollistaa myös asukkaiden omat yrttiviljelmät tai syksyksi sienisadon. Valoa läpäisevä viherpysäkki on raikkaan näköinen myös silloin, kun kasveja on runsaasti.

Viherpysäkissä on jokaiselle jotakin. Viherpysäkillä pääset esimerkiksi seuraamaan pörriäisten touhuja, istuttamaan yrttejä, pelaamaan shakkia, piirtämään liitutaululle, vetämään leukoja tai vaikka vain rauhoittumaan arjen keskellä. Suunnitellaan yhdessä, mitkä elementit tekisivät teidän viherpysäkistä täydellisen hengähdyspaikan.

Viherpysäkki on yhteisöllinen

Viherpysäkki on yhteisöllistä kaupunkiasumista parhaimmillaan. Viherpysäkki pilotoitiin Helsingissä Malminkartanon aukiolla kesällä 2021. Aukion käyttäjät ottivat viherpysäkin omakseen ja huolehtivat siitä ylpeydellä. Pilotti oli menestys ja viherpysäkki todistetusti lisää ulkotilan monipuolista käyttöä. Vihreä tila kutsuu asukkaat kohtaamaan, viihtymään ja viettämään aikaa yhdessä. Täällä on tilaa jokaiselle. Viherpysäkin suunnittelussa yhteistyökumppanina ROOH Studio.

innogreen viherpysäkki

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

Viherrakentamisen hiilijalanjälki

10.11.2021

Kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen on kestävän kehityksen tavoite, jonka toteutuminen on jokaisen vastuulla. Myös viherrakentamiseen on löydettävä vähähiilisempiä ratkaisuja, jotta ilmastonmuutoksen vaikutuksia saadaan hillittyä. Tämänkertaisessa blogikirjoituksessa pääset tutustumaan Tutkimus- ja kehitystiimin uuteen työntekijään, Angelina Arialiin, ja hänen ajatuksiin kestävästä rakentamisesta.

Kevääksi valmista – pihasuunnittelun aika on nyt!

20.10.2021

Pihoista on tullut toinen olohuone. Samalla, kun pihalla rentoudutaan, siellä myös harrastetaan, leikitään, laitetaan ruokaa ja seurustellaan. Hyvin suunniteltu piha on käyttäjiensä näköinen niin ominaisuuksiltaan kuin ylläpitovaatimuksiltaan.

Viherpysäkki edistää ekologisuutta ja yhteisöllisyyttä

29.09.2021

Viherpysäkki on aivan uusi viherratkaisu, joka tuo viihtyisyyttä kaupunkiin. Yhteistyössä ROOH Studion kanssa suunniteltu rakenne lähti liikkeelle ideasta luoda ympäristöystävällinen rakenne, joka lisää eloisuutta mihin vain kaupungin ulkotilaan. Pystytimme Viherpysäkin Malminkartanoon heinäkuussa 2021. Kurkkaa, millainen oli Viherpysäkin polku valmiiksi tuotteeksi!

Ota yhteyttä

Myynti ja suunnittelu

Myynti ja suunnittelu

+358 10 583 3595

Pihapalvelut