Äripäevän vihersisustus on suurta ja rönsyilevää

30.11.2017

Virolainen talouslehti Äripäev löysi uudet tilat toimitukselleen vanhasta tehtaasta. Rinnakkain vaikuttavat betoni ja luonnonmateriaalit luovat vahvan kontrastin sekä persoonallisen toimiston. Vihersisustuksessa huomioitiin ajan trendit, ja tilaan tuotiin kasveja, joilla on lupa rönsyillä.

Vihersisustuksen vaikutukset ulottuvat jopa yrityksen tulokseen

15.11.2017

Kasvit lisäävät työtehoamme ja tarkkaavaisuuttamme, rauhoittavat mieltä, saavat meidät rentoutumaan ja kokemaan olomme mukavammaksi. Saamme kasveista niin sanotusti luonnon omaa lääkettä, joka tukee hyvinvointiamme hetkessä, mutta myös pitkällä aikavälillä.

Viihtyisä tila lisää myyntiä

10.10.2017

Viihtyisässä tilassa asioidaan mieluusti, vaikka pikaisestikin. Miellyttävä myymälä, toimisto tai ravintola ovat tärkeä osa ostokokemusta. Hyvin hoidettu tila herättää positiivisia tunteita ja jättää muistijälkiä. Tiloista voi saada merkityksellisiä mieleenpainuvia elämyksiä, jotka vaikuttavat pidempien asiakassuhteiden syntyyn.

Panostamalla työntekijöihin panostat tulevaisuuteen — työntekijäkokemuksella on väliä

19.10.2016

Olet varmasti kuullut asiakaskokemuksesta, mutta oletko kuullut työntekijäkokemuksesta?

Näin toimitilat vaikuttavat työviihtyvyyteen

03.10.2016

Helposti unohtuu, kuinka moni asia vaikuttaa työntekijän työtehoon ja -tyytyväisyyteen. Palkka on itsestäänselvyys, mutta on monta sudenkuoppaa, joihin moni yritys arjessaan putoaa. Näitä ovat muun muassa fyysinen työympäristö ja sen siisteys, toimiston lämpötilan vaihtelut ja johdon sekä muiden työntekijöiden asenteet.

Työntekijän viihtymisen tulisi olla myös johtajan intressi

26.09.2016

Työnhyvinvointi puhuttaa — liika istuminen maksaa Suomelle miljoonia ja nuorten kunto on rappiolla. Moni voi työssään huonosti. Pelko ja ahdistus ajavat yritykset koviin leikkauksiin. Ensimmäisenä kärsivät työntekijät.

Tila tukee tekemistä — Case Elisa Oyj

08.08.2016

Yhteistyökumppanimme tila- ja konseptisuunnittelutoimisto Kohina lähti Elisan pääkonttorin uudistamisessa liikkeelle tilan käyttäjien viihtyvyydestä ja digitalisaation kautta muuttuneesta työskentelykulttuurista. Tilaratkaisujen tuli tukea Elisan liiketoimintaa ja tiimien nykyaikaista tapaa työskennellä yhdessä paikasta riippumatta. Jokaisella tilalla oli oma roolinsa ja tarkoituksensa. Tunnelman luonnissa avainasemassa oli vihersisustus, jolta toivottiin yllätyksellisyyttä.