Piha

Myös urbaanit ympäristöt voivat olla luonnonläheisiä. Vehreä piha-alue kutsuu niin yrityksen työntekijät kuin vieraatkin viihtymään. Suunnittelemme ja rakennamme kaikenkokoiset pihat vaivattomasti. Autamme pihan kausiluontoisessa kunnostamisessa tekemällä esimerkiksi pihakivetykset ja asentamalla salaojat. Rakennamme pihoja myös talvisin, jotta saat nauttia valmiista ja kauniista lopputuloksesta koko kesäkauden.

Sadepuutarha

Ketomainen ja monikerroksinen sadepuutarha hyödyntää hulevettä, eli ylimääräistä sadevettä. Sadepuutarhan rakenteet keräävät sadeveden kasvien hyödynnettäväksi, minkä johdosta juomakelpoista vesijohtovettä kuluu vähemmän puutarhan kasteluun ja viemäriverkoston turha kuormittuminen vähentyy merkittävästi. Oikeanlaiset kasvivalinnat tekevät puutarhasta vehreän lisäksi myös vaivattoman.

Lue lisää sadepuutarhoistamme

Kausikasvit

Vihreydestä tulisi saada nauttia vuodenajasta riippumatta. Jotta kosketus luontoon säilyisi vuoden ympäri, seuraamme sääolosuhteiden kehittymistä ja vaihdamme ruukkuihin sekä istutusalueille ajankohtaiset kausikasvit. Huollamme kasveja säännöllisesti, jotta pihasi on näyttävä kesät talvet.

Ylläpito

Edustavaa pihaa täytyy ylläpitää ja toisinaan korjata. Kausikasvien istuttamisen lisäksi kunnostamme nurmikon, leikkaamme puut ja pensaat, siistimme raja-alueet ja korjaamme kivetykset. Pihan ylläpidosta vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme tai tarkkaan valikoitu alan ammattilainen alihankkijana.

Omapuutarhuri

Omapuutarhuri on kauniin puutarhan asiantuntija, joka auttaa sinua kotipihan suunnittelussa, rakentamisessa ja pihan loiston ylläpidossa. Vääränkokoista tai -näköistä puutarhahommaa Omapuutarhurille ei ole. Omapuutarhurin palvelut ovat tällä hetkellä saatavilla pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella.

Vihersisustus

Sinun toiveesi kohtaavat meidän ideat. Kaunis ja hyvin suunniteltu vihersisustus tuo mielenrauhaa ja raikkautta toimistoihin sekä julkisiin tiloihin. Vihersisustuksessa käytettävät elementit valitaan tilan tunnelman ja käyttäjien mukaan; ruukkukasveja, viherseinää tai jotain aivan muuta. Jokainen suunnittelemamme vihersisustus on ainutlaatuinen tilaa ja toiveita kunnioittaen.

Viherseinät

Olemme kehittäneet markkinoiden monipuolisimmat kasviseinät, jotka räätälöimme tarpeidesi mukaan. Toteutamme suuria ja näyttäviä viherseiniä aidoista kasveista, trendikkäitä ja pitkäikäisiä sammalseiniä ja vaativimpia olosuhteita kestäviä silkkikasviseiniä. Viherseinän muoto, mahdollinen sisustukseen integroiminen sekä kasvivalinnat tehdään toiveidesi mukaan.

Lue lisää viherseinistämme

Viherkasvit

Ruukkukasveja, puita, amppeleita, pientä, suurta – sinun tilaasi juuri sopivaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan ja istuttaa kasvit tiloissamme ennen kuin ne toimitetaan perille. Istutuksessa huolehdimme aidoista kasveista vesitiiviitä, minkä jälkeen valitsemme kasvualustan asiakkaan toiveiden ja kasvin luonnollisen ympäristön mukaan sekä viimeistelemme pinnan.

Silkkikasvit

Toisinaan silkkikasvi voi olla perusteltu valinta. Tilan lämpö-, valo- ja käyttöolosuhteet vaikuttavat kasvivalintoihin. Haastavimmissakin tiloissa voidaan nauttia vihreydestä, kun tarpeen tullen hyödynnetään aitoja kasveja muistuttavia silkkikasveja. Silkkikasveista voidaan rakentaa myös suurempia elementtejä, kuten silkkikasviseiniä.

Huolto

Haluamme vihersisustuksesi olevan vihreä. Siksi huollostamme vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme tai tarkkaan valikoitu alan ammattilainen alihankkijana. Hoidamme myös kausikasvien istutukset ja vuosittaiset perushuollot.