Edustavaa pihaa täytyy ylläpitää ja toisinaan korjata. Säännöllinen pihan huolto ja kunnostus auttaa viihtyisyyden lisäksi säilyttämään pihan arvon. Teemme ylläpitotyöt yksityiskoteihin, taloyhtiöille sekä yritysten ja yhteisöjen ulkotiloihin.

Huollamme ja kunnostamme pihoja kertaluontoisesti sekä ympärivuotisilla huoltosopimuksilla. Leikkaamme puut ja pensaat, siistimme raja-alueet ja korjaamme kuluneet ja rikkoutuneet kiveykset. Lisäksi kunnostamme nurmikot, päivitämme pihan valaistusta ja korjaamme rikkoutuneita aitoja tai pihan pienrakennuksia. Ympärivuotisella sopimuksella varmistat, että piha tulee huollettua ajallaan, jolloin yleinen siisteys sekä turvallisuus pysyy yllä. Ympärivuotinen sopimus on vaivaton ja se helpottaa kustannusten ennakoitavuutta ja hallintaa. Kun pihaasi huoltaa aina tuttu ammattilainen, voit olla luottavaisin mielin kesät talvet.

 

Ota yhteyttä

Palveluun liittyvät referenssit

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

Miksi pihasuunnittelu kannattaa?

21.04.2021

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - myös pihaa rakentaessa! Ammattitaidolla suunniteltu piha on kuin lisähuone, jossa voi tehdä etätöitä, rentoutua pitkän päivän jälkeen tai järjestää vaikka puutarhajuhlia. Jokainen piha on erilainen, ja onnistuneen suunnitelman luominen vaatii kykyä hahmottaa pihan mahdollisuudet sekä esimerkiksi maaperän muodosta johtuvat haasteet.

Viherratkaisujen taustalla pitkä tutkimus- ja kehitystyö

11.02.2021

Vuoden 2020 aikana Espoon Keraan rakennettiin kaupunkikeidas, jossa kokeiltiin kaupunkiasumista uudistavia viherratkaisuja. Kaupunkikeitaalla yhdistyivät tieteellinen tutkimus ja asukkaiden osallistaminen. Tuloksena rakentui kaunis tila kaupunkiviljelylle ja tutkimus- ja kehitystyötä varten saatiin arvokasta tietoa. Mitä kaupunkikeitaalla oikein testattiin?

Pihasuunnittelun trendit 2021

28.01.2021

Uusi vuosi, uudet mullat. Luvassa on niittyjä, hyggeä taloyhtiöpihoilla ja vieraslajien torjumista. Listasimme mielenkiintoisimmat puutarha- ja pihasuunnittelun trendit vuodelle 2021. 

Ota yhteyttä

Miia Kujala

Miia Kujala

Myynti (Vanhempainvapaalla)

050 401 7891

Johanna Murto

Johanna Murto

Myynti

050 431 5422

Pihapalvelut