Edustavaa pihaa täytyy ylläpitää ja toisinaan korjata. Säännöllinen pihan huolto ja kunnostus auttaa viihtyisyyden lisäksi säilyttämään pihan arvon. Teemme ylläpitotyöt yksityiskoteihin, taloyhtiöille sekä yritysten ja yhteisöjen ulkotiloihin.

Huollamme ja kunnostamme pihoja kertaluontoisesti sekä ympärivuotisilla huoltosopimuksilla. Leikkaamme puut ja pensaat, siistimme raja-alueet ja korjaamme kuluneet ja rikkoutuneet kiveykset. Lisäksi kunnostamme nurmikot, päivitämme pihan valaistusta ja korjaamme rikkoutuneita aitoja tai pihan pienrakennuksia. Ympärivuotisella sopimuksella varmistat, että piha tulee huollettua ajallaan, jolloin yleinen siisteys sekä turvallisuus pysyy yllä. Ympärivuotinen sopimus on vaivaton ja se helpottaa kustannusten ennakoitavuutta ja hallintaa. Kun pihaasi huoltaa aina tuttu ammattilainen, voit olla luottavaisin mielin kesät talvet.

 

Ota yhteyttä

Palveluun liittyvät referenssit

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

Kevääksi valmista – pihasuunnittelun aika on nyt!

20.10.2021

Pihoista on tullut toinen olohuone. Samalla, kun pihalla rentoudutaan, siellä myös harrastetaan, leikitään, laitetaan ruokaa ja seurustellaan. Hyvin suunniteltu piha on käyttäjiensä näköinen niin ominaisuuksiltaan kuin ylläpitovaatimuksiltaan.

Viherpysäkki edistää ekologisuutta ja yhteisöllisyyttä

29.09.2021

Viherpysäkki on aivan uusi viherratkaisu, joka tuo viihtyisyyttä kaupunkiin. Yhteistyössä ROOH Studion kanssa suunniteltu rakenne lähti liikkeelle ideasta luoda ympäristöystävällinen rakenne, joka lisää eloisuutta mihin vain kaupungin ulkotilaan. Pystytimme Viherpysäkin Malminkartanoon heinäkuussa 2021. Kurkkaa, millainen oli Viherpysäkin polku valmiiksi tuotteeksi!

Miksi pihasuunnittelu kannattaa?

21.04.2021

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - myös pihaa rakentaessa! Ammattitaidolla suunniteltu piha on kuin lisähuone, jossa voi tehdä etätöitä, rentoutua pitkän päivän jälkeen tai järjestää vaikka puutarhajuhlia. Jokainen piha on erilainen, ja onnistuneen suunnitelman luominen vaatii kykyä hahmottaa pihan mahdollisuudet sekä esimerkiksi maaperän muodosta johtuvat haasteet.

Ota yhteyttä

Miia Kujala

Miia Kujala

Myynti (Vanhempainvapaalla)

050 401 7891

Johanna Murto

Johanna Murto

Myynti

050 431 5422

Pihapalvelut