Tunnelmaa kausikasveilla

Kausikasvit ilahduttavat ja kohentavat ulkotilojen viihtyisyyttä. Suunnittelemme ja toteutamme räätälöidyt kausikasvi-istutukset sekä kertaluontoisesti että ympärivuotisesti.

Meille on tärkeää, että kasvit saavat kukoistaa niiden koko elinkaaren ajan. Tämä tarkoittaa, että seuraamme vuodenaikojen vaihtumista ja kasvien kuntoa ja vaihdamme kausikasvit uusiin vasta, kun kasvien kunto sitä edellyttää. Ympärivuotisella sopimuksella varmistat, että istutukset ja ruukkukasvit ovat hyvinvoivia ja kauden mukaisia. Kasviesi huollosta vastaa aina sama nimetty kasvihuollon ammattilainen.

 

Pihan ylläpito ja huolto

Edustavaa pihaa täytyy ylläpitää ja toisinaan korjata. Säännöllinen pihan huolto ja kunnostus auttaa viihtyisyyden lisäksi säilyttämään pihan arvon. Teemme ylläpitotyöt yksityiskoteihin, taloyhtiöille sekä yritysten ja yhteisöjen ulkotiloihin.

Huollamme ja kunnostamme pihoja kertaluontoisesti sekä ympärivuotisilla huoltosopimuksilla. Leikkaamme puut ja pensaat, siistimme raja-alueet ja korjaamme kuluneet ja rikkoutuneet kiveykset. Lisäksi kunnostamme nurmikot, päivitämme pihan valaistusta ja korjaamme rikkoutuneita aitoja tai pihan pienrakennuksia.

Ympärivuotisella sopimuksella varmistat, että piha tulee huollettua ajallaan, jolloin yleinen siisteys sekä turvallisuus pysyy yllä ja että istutukset ja ruukkukasvit ovat kauden mukaiset. Ympärivuotinen sopimus on vaivaton ja se helpottaa kustannusten ennakoitavuutta ja hallintaa. Kun pihaasi huoltaa aina tuttu ammattilainen, voit olla luottavaisin mielin kesät talvet.

 

Ota yhteyttä

Palveluun liittyvät referenssit

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

Scandic Helsinki Hubin upea vihertoteutus nostaa sekä pihan että sisätilat loistoonsa

10.03.2023

Scandic Helsinki Hub toivoi uuteen hotelliinsa näyttävää vehreyttä ulkoa sisälle. Viherratkaisuilla haluttiin tiloihin viihtyisyyttä sekä modernia, business-henkistä tunnelmaa. InnoGreen suunnitteli ja toteutti kokonaisvaltaisesti vihreyden sisälle ja ulos, asiakkaan toiveet tarkasti huomioiden.

Parhaat pihat suunnitellaan syksyisin

16.09.2022

Kesä lähenee kovaa vauhtia loppuaan ja on aika kääntää katse jo ensi kevääseen. Jotta toivotunlainen piha saadaan toteutettua aikataulussa ja budjetissa, tulee pihasuunnittelu aloittaa hyvissä ajoin, mielellään jopa syksyllä. Kaipaisiko taloyhtiösi tai yrityksesi uutta ilmettä ulkotiloihin? Entä oletko ihaillut hienoja viherpysäkkejämme? Mitä ikinä mielessäsi onkaan, löytyy meiltä ratkaisu.

Viherpysäkki tuo vehreyttä ja yhteisöllisyyttä

08.02.2022

Viherpysäkki, jota myös Green stopiksi kutsutaan, on InnoGreenin täysin kotimainen innovaatio. Viherpysäkki syntyi halusta kehittää luonnon monimuotoisuutta lisäävä vihertila, jossa jokaisella kaupunkilaisella olisi mahdollisuus nauttia vihreydestä. Kaupunkiympäristöön sijoitettuna viherpysäkki tarjoaa samassa paketissa luontokosketuksen, yhteisöllisyyttä ja mukavaa tekemistä. Viherpysäkin kaikki osat valmistetaan Suomessa kotimaisesta puusta.

Ota yhteyttä

Miia Kujala

Miia Kujala

Myynti

050 401 7891

Johanna Murto

Johanna Murto

Myynti

050 431 5422

Pihapalvelut