Pihojen asianmukaiseen huoltoon saattaa toisinaan tarvita erikoislupia tai katselmuksia. Pihan asiantuntijamme tekevät pihojen kuntokatselmuksia, kunnostussuunnitelmia ja istutusten kasvuunlähtökatselmuksia. Tarjoamme myös arboristipalveluita, kun puiden kuntoarvio ja kaadot ovat ajankohtaisia. Asiantuntijamme ovat apunasi pihaan liittyvien lupien hankinnassa, kuten puiden kaatoluvan hakemisessa, ja tarjoavat konsultaatiota pihojen luonnonmukaiseen suunnitteluun ja -rakentamiseen liittyen. 

Luonnonmukaisen pihan asiantuntijamme ovat mukana erilaisissa kaupunkisuunnittelun projekteissa ja työpajoissa. Asiantuntijamme ovat mukana myös alan tapahtumissa puhujina ja panelisteina.

 

Ota yhteyttä

Palveluun liittyvät referenssit

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

Luonnon monimuotoisuuden ylläpitoa mehiläisten avulla

22.07.2021

Erilaiset mehiläislajit pölyttävät noin 80% kaikista maailman kasvilajeista. Mehiläisten ja muiden pölyttäjien määrä on laskenut rajusti viime vuosikymmenien aikana. Suurimmat syyt pölyttäjien vähenemiselle ovat ilmastonmuutos, sopivien elinympäristöjen väheneminen sekä hyönteismyrkkyjen lisääntynyt käyttö. Jos pölyttäjien väheneminen jatkuu, maailman ruoantuotanto vaarantuu.

Tavoitteena viihtyisä, asukkaiden näköinen kaupunki

02.07.2021

Miten rakennetaan kaupunki, joka vastaa asukkaiden toiveisiin? Tähän kysymykseen pyrimme vastaamaan vehreällä tilanjakajalla, joka on tutkimus- ja kehitystiimin tuorein innovaatio. Malminkartanoon nouseva viherrakenne on toinen vehreiden kaupunkitilojen kokeiluista, jotka toteutetaan osana Forum Viriumin Fiksu Kaupunki - Helsinki Innovation Districts -hanketta.

Tutkimus hulevesien hallinnasta edistää kestävää kaupungistumista

01.07.2021

Valtoimenaan kaduilla virtaava sade- ja sulamisvesi hankaloittaa kaupungin toimintaa. Suodattamaton hulevesi kuormittaa myös ympäristöä, koska katujen lika ja haitta-aineet kulkeutuvat sen mukana. Luonnonmukaiset huleveden hallinnan ratkaisut ovat olennainen osa tulevaisuuden kaupunkia, mutta ratkaisujen kehittäminen ei onnistu ilman asiantuntevaa tutkimusta.

Ota yhteyttä

Miia Kujala

Miia Kujala

Myynti (Vanhempainvapaalla)

050 401 7891

Johanna Murto

Johanna Murto

Myynti

050 431 5422

Pihapalvelut