Pihojen asianmukaiseen huoltoon saattaa toisinaan tarvita erikoislupia tai katselmuksia. Pihan asiantuntijamme tekevät pihojen kuntokatselmuksia, kunnostussuunnitelmia ja istutusten kasvuunlähtökatselmuksia. Tarjoamme myös arboristipalveluita, kun puiden kuntoarvio ja kaadot ovat ajankohtaisia. Asiantuntijamme ovat apunasi pihaan liittyvien lupien hankinnassa, kuten puiden kaatoluvan hakemisessa, ja tarjoavat konsultaatiota pihojen luonnonmukaiseen suunnitteluun ja -rakentamiseen liittyen. 

Luonnonmukaisen pihan asiantuntijamme ovat mukana erilaisissa kaupunkisuunnittelun projekteissa ja työpajoissa. Asiantuntijamme ovat mukana myös alan tapahtumissa puhujina ja panelisteina.

 

Ota yhteyttä

Palveluun liittyvät referenssit

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

Viherrakentaminen hillitsee kaupunkien ympäristöongelmia

26.05.2021

Kaupunkien tuottamat kasvihuonekaasupäästöt kiihdyttävät ilmastonmuutosta ja heikentävät asukkaiden hyvinvointia. Kestävässä kaupunkikehityksessä on haasteensa, mutta hiilineutraalin kaupungin ainekset ovat jo käden ulottuvilla. Tutkijamme Long Xie kertoo, millaisen mahdollisuuden viherrakentaminen tarjoaa kaupunkien kehitykselle.

Miksi pihasuunnittelu kannattaa?

21.04.2021

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - myös pihaa rakentaessa! Ammattitaidolla suunniteltu piha on kuin lisähuone, jossa voi tehdä etätöitä, rentoutua pitkän päivän jälkeen tai järjestää vaikka puutarhajuhlia. Jokainen piha on erilainen, ja onnistuneen suunnitelman luominen vaatii kykyä hahmottaa pihan mahdollisuudet sekä esimerkiksi maaperän muodosta johtuvat haasteet.

Yrityksillä on mahdollisuus sekä vastuu ylläpitää luonnon monimuotoisuutta

01.03.2021

Yritykset ovat saaneet luonnolta paljon ja takaisinmaksun aika on käsillä. Luonnon monimuotoisuuden kannalta merkittävin yhteiskunnallinen kehityskulku on ollut kulutuksen lisääntyminen. Nyt on aika herätä todellisuuteen, jossa yritysten vastuunkantoa tarvitaan. Kiertotaloutta noudattaen tuotetut tavarat ja palvelut sekä ekologisuuden vaatiminen yhteistyökumppaneilta ja muilta toimijoilta ovat jäävuoren huippu keinoista, joilla yritykset voivat lisätä vaikuttavuuttaan luontoarvojen vaalijana. Kun työtä tehdään yhdessä ja aidolla panoksella, yrityksillä on potentiaalia taklata käsillä oleva biodiversiteettikatastrofi. 

Ota yhteyttä

Miia Kujala

Miia Kujala

Myynti

050 401 7891

Johanna Murto

Johanna Murto

Myynti

050 431 5422

Pihapalvelut