Pihojen asianmukaiseen huoltoon saattaa toisinaan tarvita erikoislupia tai katselmuksia. Pihan asiantuntijamme tekevät pihojen kuntokatselmuksia, kunnostussuunnitelmia ja istutusten kasvuunlähtökatselmuksia. Tarjoamme myös arboristipalveluita, kun puiden kuntoarvio ja kaadot ovat ajankohtaisia. Asiantuntijamme ovat apunasi pihaan liittyvien lupien hankinnassa, kuten puiden kaatoluvan hakemisessa, ja tarjoavat konsultaatiota pihojen luonnonmukaiseen suunnitteluun ja -rakentamiseen liittyen. 

Luonnonmukaisen pihan asiantuntijamme ovat mukana erilaisissa kaupunkisuunnittelun projekteissa ja työpajoissa. Asiantuntijamme ovat mukana myös alan tapahtumissa puhujina ja panelisteina.

 

Ota yhteyttä

Palveluun liittyvät referenssit

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

Viherrakentamisen hiilijalanjälki

10.11.2021

Kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen on kestävän kehityksen tavoite, jonka toteutuminen on jokaisen vastuulla. Myös viherrakentamiseen on löydettävä vähähiilisempiä ratkaisuja, jotta ilmastonmuutoksen vaikutuksia saadaan hillittyä. Tämänkertaisessa blogikirjoituksessa pääset tutustumaan Tutkimus- ja kehitystiimin uuteen työntekijään, Angelina Arialiin, ja hänen ajatuksiin kestävästä rakentamisesta.

Viherpysäkki edistää ekologisuutta ja yhteisöllisyyttä

29.09.2021

Viherpysäkki on aivan uusi viherratkaisu, joka tuo viihtyisyyttä kaupunkiin. Yhteistyössä ROOH Studion kanssa suunniteltu rakenne lähti liikkeelle ideasta luoda ympäristöystävällinen rakenne, joka lisää eloisuutta mihin vain kaupungin ulkotilaan. Pystytimme Viherpysäkin Malminkartanoon heinäkuussa 2021. Kurkkaa, millainen oli Viherpysäkin polku valmiiksi tuotteeksi!

Luonnon monimuotoisuuden ylläpitoa mehiläisten avulla

22.07.2021

Erilaiset mehiläislajit pölyttävät noin 80% kaikista maailman kasvilajeista. Mehiläisten ja muiden pölyttäjien määrä on laskenut rajusti viime vuosikymmenien aikana. Suurimmat syyt pölyttäjien vähenemiselle ovat ilmastonmuutos, sopivien elinympäristöjen väheneminen sekä hyönteismyrkkyjen lisääntynyt käyttö. Jos pölyttäjien väheneminen jatkuu, maailman ruoantuotanto vaarantuu.

Ota yhteyttä

Miia Kujala

Miia Kujala

Myynti (Vanhempainvapaalla)

050 401 7891

Johanna Murto

Johanna Murto

Myynti

050 431 5422

Pihapalvelut