Osmon ja Liisan omakotitalon pihasuunnittelu, terassin rakentaminen, InnoGreen / pihasuunnittelu ja -toteutukset
Suunnittelemme ja rakennamme helppohoitoisia pihoja, jotka vastaavat käyttäjiensä tarpeisiin.

Piharakentaminen

Pihan tulee näyttää ja tuntua käyttäjältään. Tarpeen mukaan suunnittelemme ja rakennamme terassia, katettuja alueita, kiveystä, istutusaltaita ja multasormille sopivia istutuslaatikoita. Autamme tarvittaessa asianmukaisen vedenohjauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Yrityksen pihoja suunniteltaessa ja rakennettaessa korostuu työntekijöiden viihtyvyyden lisäksi myös asiakkaat. Piha antaa tärkeän ensivaikutelman yrityksestäsi.

Kausikasvit

Vihreydestä tulisi saada nauttia vuodenajasta riippumatta. Jotta kosketus luontoon säilyisi vuoden ympäri, seuraamme sääolosuhteiden kehittymistä ja vaihdamme ruukkuihin sekä istutusalueille ajankohtaiset kausikasvit. Huollamme kasveja säännöllisesti, jotta pihasi on näyttävä kesät talvet.

Ylläpito

Edustavaa pihaa täytyy ylläpitää ja toisinaan korjata. Kausikasvien istuttamisen lisäksi kunnostamme nurmikon, leikkaamme puut ja pensaat, siistimme raja-alueet ja korjaamme kivetykset. Pihan ylläpidosta vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme tai tarkkaan valikoitu alan ammattilainen alihankkijana.

sadepuutarha innogreen kalasatama
Ensimmäinen sadepuutarha nousi Helsingin Kalasatamaan vuonna 2017 osana Fiksun Kalasataman Nopeiden kokeilujen ohjelmaa.

Sadepuutarha

Ketomainen ja monikerroksinen sadepuutarha hyödyntää hulevettä, eli ylimääräistä sadevettä. Sadepuutarhan rakenteet keräävät sadeveden kasvien hyödynnettäväksi, minkä johdosta juomakelpoista vesijohtovettä kuluu vähemmän puutarhan kasteluun ja viemäriverkoston turha kuormittuminen vähentyy merkittävästi. Oikeanlaiset kasvivalinnat tekevät puutarhasta vehreän lisäksi myös vaivattoman.

Lue lisää sadepuutarhoistamme