Autamme pihan kausiluontoisessa kunnostamisessa tekemällä esimerkiksi pihakiveykset ja asentamalla salaojat. Rakennamme pihoja myös talvisin, jotta saat nauttia valmiista ja kauniista lopputuloksesta koko kesäkauden.

Osmon ja Liisan omakotitalon pihasuunnittelu, terassin rakentaminen, InnoGreen / pihasuunnittelu ja -toteutukset
Suunnittelemme ja rakennamme helppohoitoisia pihoja, jotka vastaavat käyttäjiensä tarpeisiin.

Piharakentaminen

Pihan tulee näyttää ja tuntua käyttäjältään. Tarpeen mukaan suunnittelemme ja rakennamme terassia, katettuja alueita, kiveystä, istutusaltaita ja multasormille sopivia istutuslaatikoita. Autamme tarvittaessa asianmukaisen vedenohjauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Yrityksen pihoja suunniteltaessa ja rakennettaessa korostuu työntekijöiden viihtyvyyden lisäksi myös asiakkaat. Piha antaa tärkeän ensivaikutelman yrityksestäsi.

Kausikasvit

Vihreydestä tulisi saada nauttia vuodenajasta riippumatta. Jotta kosketus luontoon säilyisi vuoden ympäri, seuraamme sääolosuhteiden kehittymistä ja vaihdamme ruukkuihin sekä istutusalueille ajankohtaiset kausikasvit. Huollamme kasveja säännöllisesti, jotta pihasi on näyttävä kesät talvet.

Ylläpito

Edustavaa pihaa täytyy ylläpitää ja toisinaan korjata. Kausikasvien istuttamisen lisäksi kunnostamme nurmikon, leikkaamme puut ja pensaat, siistimme raja-alueet ja korjaamme kivetykset. Pihan ylläpidosta vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme tai tarkkaan valikoitu alan ammattilainen alihankkijana.

sadepuutarha innogreen kalasatama
Ensimmäinen sadepuutarha nousi Helsingin Kalasatamaan vuonna 2017 osana Fiksun Kalasataman Nopeiden kokeilujen ohjelmaa.

Sadepuutarha

Ketomainen ja monikerroksinen sadepuutarha hyödyntää hulevettä, eli ylimääräistä sadevettä. Sadepuutarhan rakenteet keräävät sadeveden kasvien hyödynnettäväksi, minkä johdosta juomakelpoista vesijohtovettä kuluu vähemmän puutarhan kasteluun ja viemäriverkoston turha kuormittuminen vähentyy merkittävästi. Oikeanlaiset kasvivalinnat tekevät puutarhasta vehreän lisäksi myös vaivattoman.

Lue lisää sadepuutarhoistamme

Viimeisimmät blogikirjoitukset aiheeseen liittyen

Miksi pihasuunnittelu kannattaa?

21.04.2021

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - myös pihaa rakentaessa! Ammattitaidolla suunniteltu piha on kuin lisähuone, jossa voi tehdä etätöitä, rentoutua pitkän päivän jälkeen tai järjestää vaikka puutarhajuhlia. Jokainen piha on erilainen, ja onnistuneen suunnitelman luominen vaatii kykyä hahmottaa pihan mahdollisuudet sekä esimerkiksi maaperän muodosta johtuvat haasteet.

Viherratkaisujen taustalla pitkä tutkimus- ja kehitystyö

11.02.2021

Vuoden 2020 aikana Espoon Keraan rakennettiin kaupunkikeidas, jossa kokeiltiin kaupunkiasumista uudistavia viherratkaisuja. Kaupunkikeitaalla yhdistyivät tieteellinen tutkimus ja asukkaiden osallistaminen. Tuloksena rakentui kaunis tila kaupunkiviljelylle ja tutkimus- ja kehitystyötä varten saatiin arvokasta tietoa. Mitä kaupunkikeitaalla oikein testattiin?

Pihasuunnittelun trendit 2021

28.01.2021

Uusi vuosi, uudet mullat. Luvassa on niittyjä, hyggeä taloyhtiöpihoilla ja vieraslajien torjumista. Listasimme mielenkiintoisimmat puutarha- ja pihasuunnittelun trendit vuodelle 2021. 

Yhteystiedot

Miia Kujala

Miia Kujala

Myynti

050 401 7891

Johanna Murto

Johanna Murto

Myynti

050 431 5422