innogreen kaari viherseinät
Näyttävät viherseinät ohjaavat kävijöitä Kauppakeskus Kaaren toiseen kerrokseen.

Viherseinät

Olemme kehittäneet markkinoiden monipuolisimmat kasviseinät, jotka räätälöimme tarpeidesi mukaan. Toteutamme suuria ja näyttäviä viherseiniä aidoista kasveista, trendikkäitä ja pitkäikäisiä sammalseiniä ja vaativimpia olosuhteita kestäviä silkkikasviseiniä. Viherseinän muoto, mahdollinen sisustukseen integroiminen sekä kasvivalinnat tehdään toiveidesi mukaan.

Lue lisää viherseinistämme

Viherkasvit

Ruukkukasveja, puita, amppeleita, pientä, suurta - sinun tilaasi juuri sopivaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan ja istuttaa kasvit tiloissamme ennen kuin ne toimitetaan perille. Istutuksessa teemme ruukuista vesitiiviitä, minkä jälkeen valitsemme kasvualustan asiakkaan toiveiden ja kasvin luonnollisen ympäristön mukaan sekä viimeistelemme pinnan.

Silkkikasvit

Toisinaan silkkikasvi voi olla perusteltu valinta. Tilan lämpö-, valo- ja käyttöolosuhteet vaikuttavat kasvivalintoihin. Haastavimmissakin tiloissa voidaan nauttia vihreydestä, kun tarpeen tullen hyödynnetään aitoja kasveja muistuttavia silkkikasveja. Silkkikasveista voidaan rakentaa myös suurempia elementtejä, kuten silkkikasviseiniä.

Vihersisustus, InnoGreen / Birka
Aurinkokannella sijainneen baaritiskin alaosaan asennettiin silkkikasveja tuomaan lisää vihreyttä.

Huolto

Haluamme vihersisustuksesi olevan vihreä. Siksi huollostamme vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme tai tarkkaan valikoitu alan ammattilainen alihankkijana. Hoidamme myös kausikasvien istutukset ja vuosittaiset perushuollot.