Kukoistava
jo kaukaa


Pihan kohennus – kompakti siistimispaketti

Siistimme yrityksesi piha-alueen kertakäynnillä viihtyisäksi ja juuri sopivaksi asiakkaiden vierailua varten.

Kohennuspaketti sisältää juuri ne puutarhatyöt, joita yrityksesi piha kaipaa. Usein puutarhurimme auttavat pensaiden ja puiden leikkuussa, rikkaruohojen kitkemisessä ja kausi-istutusten tekemisessä. Samalla hoidamme vaivatta kivetyksien puhdistamisen, pihan raja-alueiden siistimisen ja kivituhka-alueiden ehostamisen. Jotta yrityksesi särmä välittyisi jo ulko-ovelta.

Hinnat alkaen 1500 € + alv.
Tilaa ilmainen konsultaatiokäynti, jolla kartoitamme pihan kunnostustarpeen.

“Ulkoistutuksemme kasvialtaissa uusittiin viime vuonna kokonaan. Kesän jälkeen emme halunneet luopua Viaporintorin upeista isoista ruukkuistutuksistakaan, vaan niihin istutettiin talvikasvit ja sijoitettiin sisäänkäynteihin. Kasvit piristävät sisäänkäyntejämme ja näistä on tullut paljon kehuja asiakkailta.

Vuosi sitten rakennettiin Sellon keskelle 12 m korkea vihertorni, jonka kasvien istutukseen asiakkaat pääsivät osallistumaan. Se herättää edelleen asiakkaissa ihailua ja monet ihmettelevät vieläkin kasvien aitoutta. Ilmeisesti Sellon hyvä henki ja Innogreenin huolenpito pitävät kasvit todella hyvässä kunnossa, sillä tornissa on edelleen vuosi sitten istutettuja kasveja. Kaikki kasvimme sisätiloissa ovat aitoja ja Innogreen hoitaa niitä säännöllisesti. Mielestämme aidot kasvit lisäävät viihtyvyyttä. Tervetuloa Selloon ostoksille ja viihtymään!”

Sanna Kouvalainen, Markkinointipäällikkö, Kauppakeskus Sello


Omapuutarhuri – ripeää helpotusta kodin puutarhan vaivoihin

Omapuutarhuri on kauniin puutarhan asiantuntija, mutta myös käytännönläheinen kaveri. Hän rakastaa upottaa kätensä syvälle kukkapenkkiin, mutta hoitaa mielellään myös istutusten suunnittelun ja auttaa haastavissakin puutarhapulmissa.

Omapuutarhuri auttaa kotikäynnein kaikissa puutarhasi vaivoissa, olivat ne sitten akuutteja, kroonisia tai kosmeettisia, pieniä tai suuria, säännöllisiä tai kertaluonteisia.

Onko haaveissasi ollut uusi terassi tai suurempi pihan möyhintäurakka? Meiltä saat myös suurten pihaunelmien suunnittelun ja toteutuksen. Kysy lisää!

Lue lisää Omapuutarhuristamme

Sadepuutarha – Ei hukkaan pisaraakaan

Mielestämme vihreydestä tulisi saada nauttia vaivattomasti sisällä ja ulkona. Siksi puutarhapalvelumme vastaavat ajan taloudellisiin ja ekologisiin haasteisiin ja ovat suunniteltuja mukautumaan suurista puutarhoista aina kaupunkikoteihin.

Puutarhoja kastellaan totutusti vesijohtovedellä. Niin kutsuttu hulevesi, eli poisjohdettava sadevesi, menee käyttämättömänä hukkaan viemäriin. Haluamme edistyksellisellä puutarhasuunnittelulla ja -rakentamisella luoda kestävämpiä ratkaisuja sadevesien hallintaan ja nostaa pihan käyttöastetta käytännöllisillä tilaratkaisuilla, jotka palvelevat puutarhaa ja siitä nauttivia.

Kutsumme ekologista ja pisimmälle kehitettyä puutarhakokonaisuuttamme sadepuutarhaksi. Sadepuutarha on yhtä aikaa ihana, kukoistava puutarha, sadevesien ohjausjärjestelmä ja ekoteko – ja mikä parasta, vaivaton puutarharatkaisu.

Sadepuutarha hyödyntää kauniita luonnonkasveja, jotka tekevät pihastasi runsaslajisen ja luonnonkauniin. Sadepuutarha kukoistaa koko kesän.


Miksi sadepuutarha?

 

1.

Se on erittäin helppohoitoinen. Sadepuutarha kaipaa vain vähän huoltoa, kuten leikkausta, lannoitusta tai kitkemistä. Se kukoistaa koko kesän.

2.

Se on ympäristöystävällinen. Usein puutarhaa kastellaan suurissa määrin vesijohtovedellä, mutta sadepuutarha tulee hyvin pitkälle toimeen sadevedellä. Viemäriverkoston kuormitus vähenee, kun sadevedet ohjataan sadepuutarhan viherpainanteeseen. Sadepuutarhan kasvit myös sitovat sadevesien haitta-aineita.

 
 

3.

Se ratkaisee sadeveden ohjauksen ongelman. Ylimääräisen yleensä poisjohdettavan sadeveden, eli huleveden, voi ohjata puutarhaan kasvien haihdutettavaksi. Sadepuutarha ei tulvi edes sateisena kesänä, sillä sadepuutarhan rakenne ohjaa kasvien veden saantia.

4.

Se on ihastuttava. Sadepuutarhassa käytetään edullisia ja kauniita luonnonkasveja, jotka tekevät pihastasi runsaslajisen, luonnonkauniin niityn.

 

Vihreyttä palveluna

Kaunis ja hyvin suunniteltu vihersisustus tuo mielenrauhaa ja raikkautta toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Ainutlaatuinen ja monipuolinen kasvatusjärjestelmämme taipuu moneksi. Saat unelmiesi viherkokonaisuuden helposti kuukausimaksulla. Jotta voit vain nauttia.

 

Suunnittelukäynti

Maksuttomalla suunnittelukäynnillä tutustumme tilaan ja kuuntelemme kaikki toiveesi. Käytettävät elementit valitaan tilan tunnelman ja sen käyttäjien mukaan; ruukkukasveja, viherseinää vai jotain aivan muuta. Etsimme yhdessä juuri sinun tilaan ja toiveisiin sopivan ratkaisun, minkä vuoksi jokainen toteutuksemme on ainutlaatuinen.

Suunnittelu

Suunnitteluvaiheessa sinun toiveesi kohtaavat meidän ideat. Teemme yhteistyötä alan parhaimpien arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa, jotta hieno olisi myös käytännöllinen. Käytämme kasvien klassikoita sekä erikoisuuksia ja kausikasveja. Suunnitelman visualisoimiseksi hyödynnämme työssämme luonnospiirrosten lisäksi myös 3D-mallintamista.

 

Istutus

Ammattitaitoinen henkilökuntamme istuttaa niin isot kuin pienetkin kasvit ennen toimitusta tiloissamme Helsingissä. Istutuksessa huolehdimme aidoista kasveista vesitiiviitä, minkä jälkeen valitsemme kasvualustan asiakkaan toiveiden ja kasvin luonnollisen ympäristön mukaan ja viimeistelemme pinnan. Istutamme myös viherseiniemme kasvit valmiiksi HomeGrow Sack -kasvatuspusseihin, jotta asennus tiloissasi olisi ripeää ja siistiä. Silkki- ja muissa epäorgaanisissa istutuksissa varmistamme tuotteiden turvallisuuden ja että kasvit ovat mahdollisimman elävän näköisiä.

Toimitus ja asennus

Kun suunnitelma on valmis, ammattitaitoinen henkilökuntamme istuttaa niin isot kuin pienetkin kasvit valmiiksi tiloissamme Helsingissä, josta ne toimitetaan nopeasti ja siististi luoksesi.

Käytämme kasvien klassikoita, erikoisuuksia ja kausikasveja. Huolehdimme kasvien säilytyksestä ja kuljetuksesta oikeissa lämpötiloissa, jotta kasvit kukoistaisivat vihreinä myös sinun luonasi.

 
 

Viherhuolto ja kasvien ylläpito

Haluamme vihersisustuksesi olevan vihreä. Siksi huollostamme vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme tai tarkkaan valikoitu alan ammattilainen alihankkijana. Hoidamme myös kausikasvit ja vuosittaiset istutusten perushuollot. Sinä voit vain nauttia.

InnoGreenin viherseinät

Seinämme koostuvat kahdesta osasta: kasviosasta sekä altaasta. Kasveille varattu kouru, eli kasviosa, kiinnitetään suoraan seinän rakenteisiin. Altaan kautta kasvit saavat veden sekä tarvittavat ravinteet. Tilanteen mukaan voi altaan korvata myös vesijohtoliitännällä, jossa on magneettiventtiili, ravinneannostelija, ajastin ja paineentasaaja.

Viherseinän kasviosaViherseinän kasviosa
Viherseinän kasviosa

Kasviosan rakenne on modulaarinen. Yksi moduuli on 600 mm leveä, 165 mm korkea ja 200 mm syvä. Jokaiseen moduuliin mahtuu neljä kasvia omassa SACK-kasvatuspussissansa. Moduulit valmistetaan abs-muovista Okartekilla Kaarinassa.

Moduulin alumiinikiskojaModuulin alumiinikiskoja
Moduulin alumiinikiskoja

Moduulit kiinnitetään seinän alumiinikiskoihin, jotta kasviosio ei ole suoraan kosketuksissa seinämateriaaleihin. Kiinnityskohtaa tai muita rakenteita ei tarvitse suojata, sillä seinän vedenkierto on suljettu. Kasteluputket kiertävät moduuleiden sisällä taaten vesimäärän jakautumisen tasaisesti jokaiseen moduuliin.

Moduulin kastelujärjestelmäModuulin kastelujärjestelmä
Moduulin kastelujärjestelmä

Takaamme suljetun vesikierron. Käytännössä tämä tarkoittaa, että seinästä ei pääse valumaan vettä kasvien lehtiä tai seinämateriaaleja pitkin.

Veden kierrättämiseen eli kasteluun on kaksi vaihtoehtoa:

1. Altaan sisään sijoitettava pumppu pumppaa kerran viikossa vettä ja ravinteita kasveille. Kasteluaika voidaan säätää tapahtuvaksi, kun se ei häiritse tilassa oleskelevia tai työskenteleviä. Altaassa oleva biofilteri kierrättää sekä hapettaa vettä, jotta siihen ei kasvaisi ei-toivottuja bakteereja.

Kastelun yhteydessä ylimääräinen vesi palaa takaisin altaaseen, jolloin vettä ei mene hukkaan. Jos pumppu jostain syystä jäisikin päälle, se ei kuluta ylimääräistä vettä.

2. Kasviseinä liitetään vesijohtoverkostoon. Kasviseinälle lasketaan lämpötilaltaan haaleaa vettä ajastimen ohjaaman magneettiventtiilin läpi. Putkiasennukseen liitetään ravinneannostelija, joka huolehtii automaattisesti veden ravinnepitoisuudesta. Lisäksi kasviosion alle tehdään viemäriliitäntä, jonne ylimääräinen kasteluvesi johdetaan kerääjän avulla.


Viherseinän kasvit

Hydroviljelyssä kasvit kasvavat puhtaasti leca-sorassa täysin ilman multaa. Tämä tehostaa kasvien ilmanpuhdistusominaisuuksia, sekä eliminoi multaan liittyviä terveyshaittoja, kuten homeitiöiden leviämistä. Puolihydroviljelyssä kasvi istutetaan multapaakkuineen epäorgaaniseen kasvualustaan.

Seinän kasveja valitessa huomioidaan aina mahdollisimman tarkasti toiveet sekä tilan tunnelma. Lopullinen kasvivalinta tehdään toimittajan ehdotuksen pohjalta.

Valaistuksena käytämme uusimman teknologian LED-valaisimia, joiden käyttöaika on hyvin pitkä. Polttimon spektri vastaa päivänvalon spektriä, jolloin kasvit saavat tarvitsemaansa oikeanlaista valoa samalla korostaen kasvien näyttävyyttä.

Viherseinän sähkönkulutus

65 W pumppu: 1h/kk käytössä eli 15 min viikossa0,065 kWh/kk
5,5 W Biofilter: 24/7 käytössä3,96 kWh/kk
2 × 50 W LED: 12h/päivä54,425 kWh/kk

Yhteensä nämä kaikki kolme kuluttavat siis 58,45 kWh eli noin 5 €/kk.


Vesijohtoliitännässä ainoa sähkökulu on valaisimet.

Kehittämämme kasvatusjärjestelmä on markkinoiden energiatehokkain sekä vettä säästävin. Seinä on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kasviseinän tekniikalle on haettu patenttia (Hakemus nro: 20125938).


InnoGreen suojelee sademetsää 1000 neliömetriä jokaista myytyä kasviseinäneliömetriä kohden World Land Trustin kautta. Asiakkaalle toimitetaan tästä virallinen sertifikaatti.

Ostoskorissasi on tuotetta.
Yhteensä
Siirry kassalle Palaa kauppaan

Toimitusosoite: