Omapuutarhuri rakastaa puutarhoja, eikä hän pelkää mullata käsiään. Halusimme, että tapaat Omapuutarhurin, sillä tiedämme, miten arvokasta aikasi on. Ehkäpä mielesi tekee käyttää vapaa hetki puutarhasta nauttimiseen sen sijaan, että huolehtisit rikkaruohoista tai rehottavista pensaista?

Varaa puutarhakäynti heti:

Omapuutarhuri auttaa kotikäynnein kaikissa puutarhasi vaivoissa, olivat ne sitten akuutteja, kroonisia tai kosmeettisia, pieniä tai suuria, säännöllisiä tai kertaluonteisia. Omapuutarhuri on kauniin puutarhan asiantuntija, mutta myös käytännönläheinen kaveri. Hän rakastaa upottaa kätensä syvälle kukkapenkkiin, mutta hoitaa mielellään myös istutusten suunnittelun ja auttaa haastavissakin puutarhapulmissa.

Omapuutarhuri ehostaa puutarhaasi sovituin aikavälein tai aina tarpeen tullen. Vääränkokoista tai -näköistä puutarhahommaa Omapuutarhurille ei ole. Omapuutarhuri auttaa aina haravoinnista ja nurmikonleikkuusta istutuksiin ja puutarhasuunnitteluun.

Omapuutarhurin palvelut ovat tällä hetkellä saatavilla pääkaupunkiseudulla, Tampereella lähikuntineen alueella ja kolmostien varrella Helsingin ja Tampereen välillä: Nurmijärvellä, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Valkeakoskella ja Lempäälässä.


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tuoko Omapuutarhuri omat puutarhavälineet?

Kyllä, kaikki tarvittavat. Ennen käyntiä Omapuutarhuri on yhteydessä tilaajaan ja välineiden tarve kartoitetaan. Omapuutarhurin tilaaminen ei kuitenkaan edellytä, että omistat ainuttakaan välinettä itse!

Onko Omapuutarhuri tilattavissa koko maahan?

Omapuutarhurin palvelut ovat tällä hetkellä saatavilla pääkaupunkiseudulla, Tampereella lähikuntineen alueella ja kolmostien varrella Helsingin ja Tampereen välillä: Nurmijärvellä, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Valkeakoskella ja Lempäälässä.

Minulla ei ole puutarhaa, mutta kaipaisin ideoita parvekkeelle. Osaako Omapuutarhuri auttaa minua?

Kyllä osaa! Oli pihasi tai parvekkeesi sitten pieni tai suuri, auttaa Omapuutarhuri kaikessa vihreässä.

Saako Omapuutarhurin palveluista kotitalousvähennyksen?

Kyllä! Kodissa tai vapaa-ajan asunnossa teetettävistä pihan peruskorjaustöistä ja pihan hoidosta työn osuus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennyksen määrä vuonna 2017 on 50 % laskun työn osuudesta, kuitenkin kalenterivuosittain vähennettävän 100 €:n omavastuun jälkeen. Omavastuu vähennetään vain kerran vuodessa, vaikka teettäisit useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2400 € henkilöä kohden, eli puolisoiden yhteisessä kotitaloudessa yhteensä 4800 €. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi:ssä.

Voiko Omapuutarhuri myös siivota lastemme lelut puutarhasta, jos emme itse ehdi?

Toki voi! Omapuutarhuri tekee sovittaessa kaiken, mitä pihasi kaipaa – kukkien kastelusta ja perennojen istutuksesta sadevesijärjestelmän toteuttamiseen ja leikkimökin rakentamiseen. Jos nautit ruohonleikkuusta mutta inhoat kitkemistä, sovi Omapuutarhurin kanssa, että hän hoitaa kitkemisen. Olet ansainnut sen, että saat vapaa-ajallasi nauttia puutarhassa lepäämisestä ja miellyttävästä puuhastelusta: jätä siis inhokkihommasi – tai vaikkapa kaikki puutarhatyöt – Omapuutarhurille. Hän nauttii pihallasi möyhimisestä yli kaiken.

Voiko Omapuutarhuri opastaa puutarhan ylläpidossa?

Voi, ja sen hän tekeekin mielellään! Laita Omapuutarhurille viestiä ja kysy lisää.

Olemme yritys. Voiko Omapuutarhuri hoitaa toimitilamme pihaa?

Kyllä voi! Kysy lisää yritysratkaisuistamme. Voitte sopia pihan säännöllisestä siistimisestä tai kertaluonteisesta käynnistä: pihan kohennuksesta kevätjuhlien lähestyessä, viheralueiden talviteloille laittamisesta tai vaikkapa haravoinnista.

Suunnitteleeko Omapuutarhuri istutuksia annetun budjetin puitteissa?

Kyllä suunnittelee! Omapuutarhuri on kaiken vihreän ja vehreän asiantuntija ja osaa toteuttaa tyyliisi ja budjettiisi sopivia ratkaisuja pihan käyttötarpeet huomioiden.

Meillä ei ole paikkaa lehdille ja risuille. Voiko Omapuutarhuri viedä ne mukanaan?

Kyllä voi! Omapuutarhuri voi myös tuoda tullessaan taimia, kasveja, ruukkuja ja havuja tai puutarhatontun – mitä ikinä puutarhasi kaipaakaan.

Omapuutarhurin puolen päivän käynti alkaen 349 € ja koko päivä 600 €.

Hinnat sisältävät alv:n. Lopulliseen hintaan vaikuttavat pihan koko sekä työn määrä.

Esimerkki kevään Omapuutarhurin kertakäynnin sisällöstä:

  • omenapuiden leikkuu
  • koristepensaiden leikkuu
  • risujen poisvienti
  • vesakon siivous raja-alueilta
  • havujen huputtaminen
  • kevätlannoitus
Ostoskorissasi on tuotetta.
Yhteensä
Siirry kassalle Palaa kauppaan

Toimitusosoite: