InnoGreenin viherkalusteratkaisut tuovat vehreyttä ja eloa kaupunkiympäristöön. Urbaanit viherkalusteet tekevät ympäristöstä viihtyisämmän niin ihmisille kuin pörriäisillekin – ja kaiken voi saada palveluna ilman suuria investointeja tai vaivannäköä.

Viihtyisyyttä huolettomasti

InnoGreenin modulaariset viherkalusteet on suunniteltu tekemään kaupunkitilojen vehreyttämisestä mahdollisimman helppoa. Kalusteet toimitetaan valmiiksi asennettuna, ja ne voidaan sijoittaa suoraan olemassa olevalle pinnalle ilman perustuksia tai muita kalliita muutostöitä. Tämä tarkoittaa, että viihtyisiä ja vehreitä tiloja voidaan luoda kaupunkiympäristöön myös väliaikaisesti ja kausiluontoisesti. Modulaarisuutensa ansioista kalusteet mukautuvat erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. 

Yksi viherkalusteiden suurimmista eduista on niiden palvelumuotoisuus. Kiinteähintaiseen kuukausittaiseen palveluun sisältyy aivan kaikki: kasvien ja kalusteiden valinta, asennus, ylläpito ja säilytys. Tämä tekee viherkalusteista täydellisen ratkaisun kaikille, jotka haluavat tuoda vehreyttä kaupunkitilaan helposti, vaivattomasti ja ilman pitkäaikaista sitoutumista. InnoGreenin viherkalusteet ovat saatavilla kaikkialla Suomessa.

innogreen parkly viherseinä

Iso muutos luonnonmukaisesti

Kalusteilla voidaan muuttaa aukiot viihtyisiksi oleskelualueiksi, jotka tarjoavat kaupunkilaisille runsaasti ihasteltavaa ja toimivat samalla houkuttelevina kohtaamispaikkoina. Urbaanit viherkalusteet eivät ainoastaan luo hengähdyspaikkoja keskelle kaupunkia, vaan ne voivat muuttaa ympäristön kokonaisiksi vehreiksi keitaiksi. Viherkalusteiden avulla voidaan luoda tiloja, jotka ovat kutsuvia, rauhoittavia tai vaikkapa leikkisiä. Kuvittele englantilainen puutarha täynnä tuoksuvia ruusuja tai talvinen ihmemaa, jossa havupuut ja kausivalot luovat tunnelmaa. Toisinaan vähempikin riittää, kuten kukkiva lepopaikka, joka korvaa aikansa eläneen puistonpenkin. 

Luonnonmukaiset kasvivalinnat houkuttelevat paikalle perhosia ja pörriäisiä, jotka rikastuttavat kaupunkiympäristöä. Esimerkiksi InnoGreenin viherpysäkit tarjoavat paitsi lepo- ja ajanviettopaikan kaupunkilaisille, myös ruokaa ja suojaa hyönteisille. Viherkalusteisiin voidaan valita toiveiden mukaan kukkivia kasveja, havuja kausivaloineen tai vaikkapa syötäviä yrttejä ja marjoja.

Tutustu viherkalusteisiimme

Kutsuva viherpysäkki 

Monipuolinen viherpysäkkimme tukee aidosti kaupunkiympäristön biodiversiteettiä tarjoten hyönteisille, kuten kimalaisille ja perhosille, runsaasti ruokaa ja suojaa. Samalla viherpysäkki on lepopaikka meille ihmisille. Viherpysäkillä sopii hengailla tai viettää aikaa vaikka shakkia pelaten. Pysäkille on mahdollista istuttaa runsaasti kukkivia kasveja tai esimerkiksi syötäväksi kelpaavia herkullisia yrttejä ja marjoja. Pihamyyntimme auttaa tarpeisiisi ja ulkotilaasi sopivan pysäkin suunnittelussa.

innogreen viherpysäkki

InnoGreen x Parkly -viherseinämoduuli

Istahda viherseinän syleilyyn, nuuhki kukkien huumaavaa tuoksua tai ihmettele pörriäisten touhuja. InnoGreen x Parkly -viherseinämoduulissa yhdistyvät mukavuus ja viherseinän runsaus. Viherseinämoduuli ei ainoastaan lisää viihtyisyyttä, vaan tuo myös rauhaa sillä se vaimentaa liikenteen ääntä jopa 7 db. 

innogreen parkly viherseinä
Ulkoalueet ja viherkalusteet

Ulkoalueet ja viherkalusteet

– 010 583 3598