Unohtuiko tilata kausikasvit? Vielä ei ole myöhäistä. Kausikasvit tekevät sisäänkäynneistä kutsuvia ja ulkotiloista viihtyisiä sekä ihmisille että pörriäisille. Me InnoGreenillä suunnittelemme, istutamme ja hoidamme näyttävät kausikasvit niin kertaluontoisesti kuin ympärivuotisestikin.

Enää kausikasveja ei tarvitse ostaa, sillä kauttamme voit vuokrata kausikasvit palveluna. Meiltä saat kausikasvit ympärivuotisesti sekä huolehdimme tarvittaessa ruukkujen ja viherkalusteiden talvisäilytyksestä. Vuokraaminen on ostamista järkevämpää monestakin syystä. Vuokraaminen ei vaadi suuria kertainvestointeja, se on huoletonta ja helppoa ja voit luottaa, että ulkotiloissasi on näyttävää vihreyttä kaudesta toiseen ilman jokakeväistä kausikasvien ostorumbaa. Se on myös ostamista kestävämpi valinta, joka tukee kiertotaloutta. Voit saada kokonaisuuksiin ja ruukkuihin vaihtelua toiveidesi mukaan ilman omistamista.

innogreen kausikasvi

Kausikasvien suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan toiveista ja tarpeista. Samalla huomioimme ympäristön ja sen edellytykset sekä uudet mahdollisuudet, jotka ovat ehkä aiemmin jääneet huomiotta. Olipa kyseessä sitten sisäänkäynti, ulkoalueet, taukotilat ja terassit tai sisäpihat, tuomme vehreyden ja kukkaloiston iloksenne, tietenkin toiveiden mukaan. Kiinteistöjen ulkoalueet luovat ensivaikutelman sekä tunnelman, joten niihin panostaminen kannattaa. Julkisivulla on merkitystä mielikuvissa esimerkiksi yrityksestä tai taloyhtiöstä, ja onnistuneen kausikasvitoteutuksen avulla voidaan rakentaa lähestyttävyyttä ja viihtyisyyttä. Ulkoalueet voivat olla myös aistikokonaisuus – siinä missä ne hellivät näköaistia, voidaan oikeilla valinnoilla tehdä toteutuksesta kokonainen elämys, joka huomioi myös tuoksut ja äänet.

Lisää pihan käyttöastetta viherkalusteilla

Viihtyisyyttä ja urbaanien ulkotilojen käyttöastetta lisäävät viherkalusteemme, kuten viherpysäkit ja InnoGreen x Parkly -tuotteet, valmistetaan Suomessa. Kaikki viherkalusteemme on sijoitettavissa jo rakennetulle pinnalle ja ovat siksi täydellinen valinta kaupunkiympäristöön. Ne kutsuvat hengähtämään ja tutkailemaan pörriäisten puuhia keskellä arjen vilskettä. Myös kaikki viherkalusteemme ovat vuokrattavissa palveluna. Huolehdimme suunnittelun, ylläpidon sekä varastoinnin talven yli. Kysy lisää ja suunnitellaan kiinteistöllenne sopiva kokonaisuus kaudelle -25!

Ulkoalueet ja kausikasvit

Ulkoalueet ja kausikasvit

– 010 583 3598