Unelmatyö kesäksi? Etsimme juuri nyt joukkoomme viherkasvihuoltajia kesäkaudeksi.


Suhtaudutko intohimoisesti luontoon ja vihreyteen? Onko sinulla kertynyt jo kokemusta viherkasvien huollosta? Saatat olla etsimämme uusi työkaveri!

Haemme sekä pääkaupunkiseudulle että Tampereelle viherkasvihuoltajaa huolehtimaan asiakkaidemme viherkasvi-istutuksista ja kasviseinistä kesän ajaksi. Palkkaamme kaksi henkilöä, yhden Tampereelle ja yhden pk-seudulle.

Asiakkaidemme luona tehtävä itsenäinen ja liikkuva työ edellyttää kokemusta viherkasvien huollosta, sosiaalisia taitoja sekä b-ajokorttia. Tarjoamme parhaat työkaverit sekä vihreän ja monipuolisen työympäristön. Kyseessä on 3-4 kk määräaikainen kausityö. Työ on osa-aikainen, 30-37,5h/vk ja palkkahaarukka on 12,15-14,45 €/h riippuen koulutuksestasi ja kokemuksestasi. Aloitus sovitusti toukokuun aikana. Työtä voi hakea suomeksi tai englanniksi.

Hakuaika päättyy 22.3.2024, mutta ole nopea, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@innogreen.fi. Laita otsikoksi hakemasi työtehtävä ja kaupunki, jonne haet.

 

Millaista meillä on töissä? Anna tulevien kollegoidesi kertoa!

Me InnoGreenillä autamme asiakkaitamme kaikessa vihreyteen liittyvässä sisällä ja ulkona aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Työllistämme yli 40 viheralan ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Turussa ja palvelemme yli 500 asiakasta ympäri Suomen. InnoGreen on mukana kehittämässä viheralaa sekä Suomessa että maailmalla.