Me InnoGreenillä uskomme viherkasvien voimaan edistää hyvinvointia ja haluamme tuoda ne saataville jokaiseen tilaan. Siksi suunnittelimme uuden, kevyemmän viherseinämallin, joka täydentää modulaarisen viherseinämme mahdollisuuksia.

Viherkasvit tekevät aidosti hyvää meille ihmisille ja sen osoittaa myös tuore tutkimus. Filosofian maisteri Laura Soinisen väitöskirjatutkimus toi kauan kaivattuja tuloksia viherseinien hyödyistä. Tutkimuksessa havaittiin viitteitä siitä, että säännöllinen oleskelu viherkasvien luona sisätiloissa vahvistaa ihmisen immuunipuolustusta.

Tutkimuksessa toimistotyöntekijät oleilivat viherseinien läheisyydessä työaikana kahden viikon ajan ja altistuivat kasveille pintojen sekä sisäilman kautta. Vaikutuksia tutkittiin ihonäytteiden ja veriarvojen avulla. Soininen kertoo Ylen uutisessa, että viherseinät monipuolistivat työntekijöiden immuunijärjestelmän häiriöiltä suojaavaa ihon mikrobistoa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että monipuolinen mikrobialtistus auttaa immuunipuolustusta erottamaan harmittomat sekä haitalliset mikrobit toisistaan ja näin voidaan välttää turhia tulehdusreaktioita.

InnoGreenin modulaarinen viherseinä toiveidesi mukaan

Mitä tutkimuksessa hyödynnettyihin seinämalleihin tulee, niissä ei käytetty multaa. InnoGreenin viherseinissä kasvit istutetaan mullattomaan leca-soraan. Kasvien puolesta seinissä käytettiin esimerkiksi traakkipuita, köynnösvehkaa ja pesäraunioita, jotka ovat varsin tuttu näky myös InnoGreenin seinissä. Siksi otimmekin tutkimuksen tulokset ilolla vastaan, sillä ne ovat sovellettavissa modulaarisiin viherseiniimme.

Me InnoGreenillä haluamme edistää myös viihtyisyyttä vihreyden avulla. Siksi halusimme monipuolistaa entisestään kasviseinien valikoimaamme, jotta voimme tarjota asiakkaan toiveiden mukaiseen tilaan juuri sopivan seinän.

Modulaariset viherseinämme taipuvat lähes mihin vain – moduulien eli rakennuspalikoiden ansiosta niitä voidaan pinota, asettaa vierekkäin tai mukailla kehikon avulla lähes mihin tahansa muotoon. InnoGreen onkin tunnettu markkinoiden monipuolisimmista viherseinistä niin koon, muodon kuin kasvivalikoimankin puolesta. Yhdessä kasviseinäneliössä on jopa 40 aitoa kasvia. Oli viherseinä sitten millainen tahansa, kuten tilanjakaja, katseenkiinnittäjä tai akustinen elementti, edistää se viihtyisyyttä sekä tutkitusti hyvinvointia.

Uusin mallimme rakentuu aivan samoista moduuleista kuin muutkin seinämme, mutta on ylistys yksinkertaisuudelle. Viherseinästä on riisuttu teknologiaa, kuten säiliöt, pumppu ja muut järjestelmät ja kasveista huolehditaan kastelemalla ne manuaalisesti. Ammattitaitoiset viherkasvihuoltajamme huoltavat viherseinämme 2-3 viikon välein ja samalla periaatteella pystytään huolehtimaan kasvien kastelusta.

Uusi viherseinämalli onkin paitsi kevyempi rakenteeltaan, myös kustannuksiltaan. Näin voimme tuoda seinät yhä monipuolisemmin asiakkaille. Yksinkertaistaminen mahdollistaa viherseinän käyttämisen uusin tavoin – se voidaan esimerkiksi nostaa taulun lailla seinälle, sillä ilman vesisäiliötä se on riittävän kevyt eivätkä putket tee kokonaisuudesta kömpelöä. Samalla seinälle nostaminen tuo aivan uusia mahdollisuuksia tehdä vihertoteutuksia.

 

Kiinnostuitko? Voit lukea viherseinästä tarkemmin täältä tai kysyä rohkeasti lisää myynnistämme, joka osaa auttaa juuri oikeanlaisen viherseinän valinnassa.

Myynti ja suunnittelu

Myynti ja suunnittelu

– 010 583 3595