InnoGreen kasvaa, ja tiimimme kaipaa lisävahvistusta. InnoGreen on mukana kehittämässä viheralaa sekä Suomessa että maailmalla ja etsimme nyt vihreyttä rakastavaa viherkasvihuoltajaa!

Oletko energinen ja tarkka toiminnan ihminen, joka on valmis ottamaan vastuuta ja nauttii monipuolisesta ja vaihtelevasta itsenäisestä työstä? Oletko myös intohimoinen kaiken vihreyden suhteen ja tykkäät saada kätesi multaisiksi? Jos vastasit kyllä, odotamme hakemustasi.

Haemme henkilöä, jolla on hyvä kasvituntemus ja mielellään aiempaa kokemusta kasvien huoltamisesta. Puutarha-alan koulutus katsotaan eduksi. Viherkasvihuoltajana teet itsenäisesti töitä ja hoivaat asiakkaiden viherkasveja ja kasviseiniä kuin omiasi. Ajokorttia edellytetään.

Me InnoGreenillä autamme asiakkaitamme kaikessa vihreyteen liittyvässä sisällä ja ulkona aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Työllistämme noin 40 viheralan ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Turussa ja palvelemme yli 500 asiakasta ympäri Suomen.

 

Haluatko mukaan viheralan paalupaikalle näkemään kuinka ala kehittyy? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@innogreen.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.