Viherkasveja ja näyttävää viherseinää on miellyttävää katsoa sekä tutkiskella. Vihersisustus ja siihen investoiminen kertoo yrityksestäsi enemmän kuin ehkä ajattelit. Oletko tullut miettineeksi, että…

Vihreys on välittämistä

Vihersisustus vaikuttaa työhyvinvointiin. Viherkasvit vähentävät stressiä, tukevat keskittymistä ja tehostavat työskentelyä. Yhteys luontoon palauttaa ja siksi on tärkeää, että työympäristössä on runsaasti vihreyttä. Vihreys ei siis ainoastaan tee tilasta viihtyisämpää, vaan hyvinvointiin vaikuttavana tekijänä se jopa vähentää sairaspoissaoloja. Jos työhyvinvointi ja henkilöstön palautuminen ovat arvoissanne, muistakaa runsas vihreys.

Vihreys tukee työskentelyä ja yhteisöllisyyttä

Vihersisustuksen avulla voidaan rajata tiloja ja vaimentaa toimiston melua. Esimerkiksi pyörillä varustettu viherseinä on oivallinen tilanjakaja, joka siirtyy aina sinne missä rauhaa tarvitaan. Sammalpaneelit ovat kuin kauniita tauluja, jotka toimivat akustiikkalevyjen tapaan.

Yhdessä henkilöstön kanssa suunniteltu vihersisustus sitouttaa yritykseen. Voisiko yrityksenne kattoterassilla ollakin yhteinen yrttiseinä, josta henkilöstö saisi pitää huolta ja samalla nauttia luonnon elvyttävästä voimasta?

Vihreys on tapa suojella luontoa

Viherkasvien runsas käyttö ei ainoastaan kerro siitä, että yritys välittää työntekijöistään. Se kertoo myös arvostuksesta luontoa ja ympäristöä kohtaan. Valitse vihersisustuskumppaniksi vastuullinen toimija, joka tietää mistä kasvit tulevat ja kuinka niistä tulisi huolehtia. Hyvin suunniteltu ja ammattitaitoisesti huollettu vihersisustus kestää aikaa ja ilahduttaa työntekijöitä sekä asiakkaita vuodesta toiseen. Kasvit eivät ole kertakäyttötavaraa!

Sen lisäksi, että haluamme luonnon avulla tukea tuhansien ihmisten hyvinvointia, koemme tärkeäksi myös vastuumme ainutlaatuisen luonnon suojelijoina. Siksi suojelemme 1000 neliömetriä sademetsää jokaista myytyä kasviseinäneliötä kohden World Land Trustin kautta. Ensimmäinen miljoona neliötä meni rikki vuonna 2018 ja olemme jo kovaa vauhtia menossa kohti toista miljoonaa. Tule mukaan suojelemaan maailman metsiä!

Pyydä tarjous vihersisustuksesta!