Etsimme pääkaupunkiseudulle kahta luontoon ja kasveihin intohimoisesti suhtautuvaa viherkasvihuoltajaa huolehtimaan asiakkaidemme viherkasvi-istutuksista ja kasviseinistä kesän ajaksi.

Me InnoGreenillä autamme asiakkaitamme kaikessa vihreyteen liittyvässä sisällä ja ulkona aina suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Työllistämme noin 40 viheralan ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Turussa ja palvelemme yli 500 asiakasta ympäri Suomen sekä naapurimaissa. Täällä pääset viheralan eturivipaikalle tekemään vaihtelevaa ja hauskaa työtä mahtavan tiimin kanssa!

Asiakkaidemme luona tehtävä itsenäinen ja liikkuva työ edellyttää kokemusta viherkasvien huollosta, sosiaalisia taitoja sekä b-ajokorttia. Tarjoamme parhaat työkaverit sekä vihreän ja monipuolisen työympäristön. Kyseessä on 3 kk määräaikainen kausityö, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena viherkasvihuollossa. Aloitus sovitusti toukokuun aikana. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Oletko sinä etsimämme hyvä tyyppi, joka suhtautuu intohimoisesti vihreään? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@innogreen.fi. Laita otsikoksi hakemasi työtehtävä.


Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä antaa huoltopäällikkö Sari Räty sari.raty@innogreen.fi