Meillä on ilo kertoa kasvu-uutisia! Olemme ostaneet turkulaisen, vihersisustuksen edelläkävijän M. Ruohomäki Oy:n, eli Vihermaailman, liiketoiminnan. Yrityskauppa vie meidät samanaikaisesti juurillemme, mutta myös harppauksin kohti tulevaa.

Vihreyden edelläkävijä M. Ruohomäki Oy toi vihersisustuksen Suomeen jo 1970-luvulla, ja yrityksen ensimmäinen iso kohde oli Turun Sanomien talvipuutarhan suunnittelu ja toteutus vuonna 1978. Siitä lähtien Ruohomäet ovat suunnitelleet ja toteuttaneet kokonaisvaltaisia vihersisustus-, tilakoristelu- ja piharatkaisuja niin yrityksille, julkisiin tiloihin kuin koteihinkin.

InnoGreen irtautui M. Ruohomäki Oy:stä omaksi yrityksekseen 90-luvulla. InnoGreen keskittyi toiminnassaan pääkaupunkiseutuun sekä Tampereeseen ja M. Ruohomäki Oy:n/Vihermaailman tarina jatkui Turun seudulla. Yrittäjäkolmikko Oula Harjula, Mikko Sonninen ja Jaakko Pesonen perustivat modulaariseen viherseinään erikoistuneen Green House Effect Oy:n vuonna 2011.

Vuonna 2014 toiminta laajentui merkittävästi, kun GHE osti pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa InnoGreenin liiketoiminnan. Yrityskaupan jälkeen kaikki vihreä liiketoiminta niin sisällä kuin ulkona on kantanut yhtäläisesti nimeä InnoGreen. Suomen markkinajohtajana olemme palvelleet asiakkaitamme Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa sekä Baltian maissa.

Nyt, neljä vuotta myöhemmin vuonna 2018, kasvumme jatkuu, sillä olemme ostaneet Vihermaailmana tunnetun turkulaisen M. Ruohomäki Oy:n koko liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä asemamme Suomen markkinajohtajana ja vihersisustuksen edelläkävijänä vahvistuu entisestään. Helsingin ja Tampereen toimipisteiden lisäksi avaamme uuden toimipisteen Turkuun. Nykyisten palveluiden ohelle kehitämme uusia palveluita Turun seudulle.

”Haluamme jatkuvasti kehittyä ja tarjota uusia vihersisustuksen ratkaisuja sekä ideoita asiakkaillemme. Seuraavan viiden vuoden aikana suunnitelmamme on entisestään vahvistaa asemaamme Suomessa ja laajentaa kansainvälistä toimintaamme. Toimipiste Turussa on meille tärkeä ja luonnollinen osa tätä kasvua, ja olemme erittäin innoissamme tämän muutoksen tuomista mahdollisuuksista. Saamme nyt myös Turkuun vankkaa osaamista sekä laajan asiakaskunnan”, sanoo InnoGreenin toimitusjohtaja Oula Harjula.

Kaikki Vihermaailman työntekijät jatkavat uuden yhtiön palveluksessa ja Vihermaailman asiakkaiden toimitilojen viihtyvyydestä sekä viherkasvien hyvinvoinnista pidetään jatkossakin huolta tuttuun tapaan.

Oula Harjula

Oula Harjula

Yrittäjä – – 010 583 3594