Iloksemme saimme toteuttaa Kampin kauppakeskuksen uudessa ravintolakeskittymässä Korttelissa sijaitsevan Bar Cónin vihersisustuksen. Bar Cón on eläväinen ja autenttinen espanjalainen tapasbaari, joka ”leijuu” lautalla kauppakeskuksen yllä.

”Asiakas halusi kokonaisvaltaisen vihreän ilmeen ravintolaan. Arkkitehti oli suunnitellut ravintolaan jonkin verran vihreyttä, jota lisättiin asiakkaan toiveesta. Tilan toteutus on onnistunut kokonaisuus luonnonmateriaaleja ja luonnollisuutta jota kasvit kauniisti korostavat. Käytimme paljon köynnöstä ja saviruukkuja,” kertoo toteutuksen suunnitellut vihersisustajamme Anni-Maija Akkanen.

InnoGreen - vihersisustus, Bar Cón, Kampin kortteli

Kauppakeskukseen voi olla haastavaa luoda tunnelmallista tilaa. ”Halusimme ravintolallamme tuoda Kamppiin keitaan jossa ihmisen on hyvä olla. Päädyimme satsaamaan vihersisustukseen inhimillisen ympäristön saavuttaaksemme”, kertoo Anders Westerholm, Kampin korttelin ravintolatoimintaa pyörittävän We Are Group Oy:n osakas, ”kokonaisuus on kerännyt paljon kommentteja siitä miten tila yllättää tunnelmallaan positiivisesti. Näemme että vihersisustuksella on tässä tärkeä rooli.”

InnoGreen - vihersisustus, Bar Cón, Kampin kortteli

Anni-Maijan suosikkiyksityiskohta Bar Cónissa ovat sen suuret, varta vasten Bar Cónille räätälöidyt kasviamppelit. ”Nämä teetettiin ravintolaan metallipajan ja puusepän yhteistyöllä. Mielenkiintoinen ja erilainen yksityiskohta vihersisustuksessa.”

Kuvat Mikko Ryhänen.

Kaipaako sinunkin tilasi lisää tunnelmaa, luonnollisuutta ja raikkautta? Ota yhteyttä suunnittelijoihimme.