Kaltaisillemme kasvi-intoilijoille ei riitä ruukku toimiston nurkassa. Halusimme, että myös pohjoismaisen kalseassa ympäristössä voisi olla ripaus eksotiikkaa ja sademetsän monimuotoisuutta. Syntyi kasviterraario — palanen Amazonin mystiikkaa jokaiseen sisätilaan sopivassa paketissa.

Lasiseen terraarioon rakennettu järjestelmä imitoi tropiikin tai subtropiikin olosuhteita ja mahdollistaa monien eksoottisten kasvilajien, kuten useiden herkkien orkideojen ja harvinaisten sammalten, viihtymisen kodeissa tai työpaikoilla.

Ensimmäiset terraariot nähtiin jo vuonna 1842. Keksinnön isänä pidetään Nathaniel Bagshaw Wardia, englantilaista lääkäriä ja kasviharrastajaa. Usein terraariota kutsutaankin englanniksi nimellä ”Wardian case”.

InnoGreen – vihersisustus, kasviterraario InnoGreen – vihersisustus, kasviterraario, lähikuva2

Meidän kasviterraariomme sopii mihin tahansa huoneenlämpöiseen tilaan: se vaatii vain sähköpistokkeen sekä ajoittaista vedenlisäystä ja kasvien trimmausta. Järjestelmä on LED-valaistu ja sen sumutus- ja suodatusjärjestelmät on automatisoitu. Kasviterraariot tehdään aina mittatilaustyönä, joten kaikki mahdolliset muodot ja koot voidaan toteuttaa.

InnoGreen – vihersisustus / kasviterraario ja Mikko Sonninen
InnoGreen - vihersisustus / kasviterraario ja Mikko Sonninen

Kiinnostuitko kasviterraariosta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!